ViewSonic ELITE lansează un nou monitor de gaming de 32” care dispune de cele mai noi tehnologii orientate către gameri

Bucură-te de o experiență imersivă cu  HDMI 2.1, Mini-LED și Quantum Dot

București, România (25, august 2021) – ViewSonic Corp., lider mondial de soluții vizuale, anunță o nouă serie de monitoare profesionale de gaming, ELITE de 32”, care dispune de cele mai noi tehnologii de display. Noile modele permit gamerilor să aibă o experiență de joc la nivel înalt datorită tehnologiei quantum-dot de pe monitoarele de top ELITE XG320Q, să extindă arena folosind o consolă împreună cu ELITE XG230U care dispune de HDMI 2.1, sau să aibă parte de o experiență imersivă de cinema cu ELITE XG321UG Mini-LED-backlit.

„În cadrul diviziei ViewSonic ELITE căutăm constant să livrăm monitoare de jocuri high-end care să se potrivească fiecărui jucător, de la entuziaști la profesioniști. În timp ce monitoarele de 27” sunt făcute pentru jocurile mainstream, am luat în calcul cererea de ecrane mai mari și am extins linia de produse de 32”, spune Oscar Lin, Head of Monitor Business Unit la ViewSonic. „Echipat cu tehnologii de top pentru a revoluționa modul în care gamerii văd, simt și experimentează jocul, seria de monitoare ELITE de 32” oferă o experiență de vizionare captivantă, sesiuni de gaming fără lag și o fidelitate a culorilor incredibilă”.

Toate cele trei modele vin la pachet cu caracteristici de design orientate către gameri, iar îmbunătățirile ELITE Design Enhancements (EDE) duc lupta la un alt nivel – de la lumina ambientală RGB LED, care oferă atmosfera de joc perfecta și ancoră pentru cablul mouse-ului, până la suport întărit pentru căști, toate acestea pentru un setup fără aglomerare. Poți uita de oboseala ochilor în timpul sesiunilor lungi de gaming datorită certificării TÜV pentru confortul ochilor. Permițând ajustări de înclinare, pivotare și înălțime, ecranele oferă o gamă largă de mișcări pentru o poziție de vizionare ideală.

ELITE XG320Q: Culori realiste cu ajutorul tehnologiei Quantum-Dot

Atunci când vine vorba de monitorul elegant ELITE XG320Q, ne referim la culoare, claritate și viteză. Display-ul 2K QHD Fast IPS dispune de precizie a culorilor și contrast de înaltă calitate cu ajutorul cărora pot fi observate și cele mai fine detalii, toate acestea datorită tehnologiei quantum-dot. Lumina LED de fundal face fiecare „punct” sau nanoparticulă să aibă culori precise și un contrast profund pentru ca imaginile să fie clare și realiste.

Monitorul este compatibil cu tehnologia NVIDIA G-Sync pentru un refresh rate overclockabil de până la 175Hz, care oferă frame rate-uri precise și un timp de răspuns de 0.5ms (MPRT). Jucătorii își pot lua rămas bun de la input lag, ghosting și image stutter datorită funcției PureXP Motion Blur Reduction.

ELITE XG320U: Consolă de Gaming High Fidelity ce dispune de conectivitate HDMI 2.1

Conceput pentru jocurile pe consolă de generație următoare, cum ar fi Xbox Series X/S și PlayStation 5, ecranul ultra elegant 4K ELITE XG320U dispune de conexiune single-cable prin HDMI 2.1 datorită căreia vei avea parte de o experiență de joc imersivă. Ecranul suportă cele mai mari rezoluții, are o gamă variată de culori, certificată 99% Adobe și poate fi overclockat lightning-fast la 150Hz refresh rate, astfel, fiecare scenă de luptă va fi trăită în cel mai mic detaliu.

Echipat cu AMD FreeSync Premium Pro, PureXP Motion Blur Reduction, timp de răspuns de 1ms (MPRT) și Vesa DisplayHDR™ 600, gamerii vor beneficia de o experiență de joc fluidă.

ELITE XG321UG: Tehnologie Mini LED Backlight și High Dynamic Range

Vedeta gamei ELITE – Monitorul 4K ultra-high definition ELITE XG321UG utilizează tehnologia de iluminare Mini-LED prin care 1,152 zone LED independente sunt atât de dense încât oferă cele mai luminoase nuanțe de alb și cele mai întunecate nuanțe de negru.

Cu o luminozitate maximă de 1.400 de nits și HDR de 1.400 vei observa cele mai fine detalii și te bucuri de claritate extremă. Fii mai competitive cu cele mai recente tehnologii, NVIDIA G-Sync Ultimate și Reflex Latency Analyzer și bucură-te de refresh rate de 144Hz pentru o experiență de joc fluidă.

Specificații

ELITE XG320Q

32” 2K QHD Vesa DisplayHDR™ 600 Fast IPS display

Culori realiste cu tehnologia quantum-dot și gamă variată de culori, certificată 99% Adobe Color

165Hz refresh rate overclockabil până la 175Hz și timp de răspuns de 0.5ms (MPRT)

Tehnologie NVIDIA G-Sync și PureXP Motion Blur Reduction

ELITE XG320U

32” 4K UHD Vesa DisplayHDR™ 600 IPS display

Extindeți gameplay-ul pe consolele de ultimă generație cu conectivitate single-cable HDMI 2.1

Imagini vibrante, calitative cu gama variată de culori, certificată 99% Adobe Color

Refresh rate de 144Hz (overclockabilă până la 150Hz) și timp de răspuns de 1ms (MPRT)

Tehnologie AMD FreeSync Premium Pro și PureXP Motion Blur Reduction

ELITE XG321UG

32” 4K UHD Vesa DisplayHDR™ 1,400 IPS display

Tehnologie de iluminare Mini LED backlight și luminanță maximă de 1,400 nits

Refresh rate rapid de 144Hz

Tehnologie NVIDIA G-Sync Ultimate și Reflex Latency Analyzer

Disponibilitate

Monitoarele ViewSonic ELITE XG320Q și XG320U vor fi disponibile în întreaga lume în Q3, 2021. Mai târziu, în Q4 2021, ViewSonic ELITE XG321UGva fi, de asemenea, disponibil.

Despre ViewSonic

Înființată în California, ViewSonic este un furnizor global de soluții vizuale care își desfășoară activitatea în peste 100 de țări din întreaga lume. Ca inovator și vizionar, ViewSonic se angajează să ofere soluții hardware și software complete care includ monitoare, proiectoare, digital signage, display-uri interactive ViewBoard și ecosistemul software myViewBoard. Cu peste 30 de ani de expertiz, ViewSonic și-a stabilit o poziție puternică în ceea ce privește furnizarea de soluții inovatoare și fiabile pentru educație, mediul de afaceri, consumatori și profesioniști și își propune să ajute clienții „să vadă diferența”. Pentru a afla mai multe despre ViewSonic, vă rugăm vizitați www.viewsonic.com.

Acest comunicat de presă conține declarații anticipative care reflectă așteptările companiei cu privire la evenimentele viitoare. Evenimentele reale ar putea diferi semnificativ de cele anticipate în acest document. Programul, prețurile, specificațiile și disponibilitatea pot fi modificate fără notificare prealabilă. ViewSonic și mărcile comerciale ViewSonic sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale ViewSonic Corporation în Statele Unite și/sau în alte țări. Toate celelalte nume corporative și mărci comerciale menționate aici sunt proprietatea companiilor respective.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *