Primul teleobiectiv periscop, 50x Super Zoom, opțiune introdusă odată cu lansarea noii familii motorola edge

motorola edge 20 pro surprinde detalii uimitoare de la distanțe incredibile cu noua cameră Ultra Zoom 50X în stil periscop

01

Imagine: motorola edge 20 pro

Noile telefoane din familia motorola edge au fost dezvoltate pentru a răspunde nevoilor utilizatorilor și reprezintă un nou pas în misiunea Motorola de a democratiza accesul la tehnologie. Cele trei telefoane – motorola edge 20, motorola edge 20 pro și motorola edge 20 lite – sunt echipate cu specificații de top, care le permit utilizatorilor să beneficieze de o experiență de utilizare superioară, punându-le în valoare potențialul creativ. Pentru că utilizatorii sunt din ce în ce mai interesați de performanța camerelor unui smartphone, iar generația Z continuă să reinventeze modul în care împărtășim experiențele vizuale, imaginile și videoclipurile, Motorola s-a concentrat pe îmbunătățirea caracteristicilor camerelor pentru întreaga familie motorola edge 20, astfel încât utilizatorii să se bucure de valoarea adăugată a obiectivelor, dar și de cadrele pe care le pot surprinde.

Toate dispozitivele din noua familie motorola edge 20 au o cameră principală de 108MP, cu tehnologie Ultra Pixel care oferă imagini incredibil de clare și luminoase, chiar și în cele mai dificile condiții de lumină. Totul datorită ultra-pixelilor, care sunt de 9X mai mari și oferă de 9X mai multă sensibilitate la lumină. motorola edge20 pro, motorola edge20 și motorola edge20 lite ajută utilizatorii să se bucure fără limite de fiecare moment datorită obiectivului ultra-wide care permite surprinderea unui cadru de 4 ori mai cuprinzător. Funcția Macro Vision facilitează apropierea de 5 ori mai mult față de subiect pentru close-up-uri extreme, la aproape 3 cm distanță, astfel încât fotografierea în detaliu să devină mult mai simplă pentru creatorii de conținut din zona de food, arte și travel. În plus, se pot realiza videoclipuri la o rezoluție 4K cu o calitate uluitoare, iar selfie-uri realizate pe timp de zi sau de noapte, cu camera selfie de 32 MP, sunt gata de a fi urcate pe conturile de Instagram. Tehnologia Quad Pixel oferă o sensibilitate la lumină de 4 ori mai mare, iar funcțiile noi care ajustează automat expunerea și netezesc tonurile inegale ale pielii, asigură întotdeauna aspectul ideal al fotografiilor.

02

Camera Super Zoom în stil periscop

motorola edge20 pro este dotat cu un teleobiectiv de 50X periscop, o caracteristică rar întâlnită în această clasă de preț, care orientează lumina la 90 de grade pentru o claritate superioară de la o distanță de 5 ori mai mare. Pentru a obține un zoom optic de înaltă rezoluție, camera trebuie să focalizeze clar de la o distanță cât mai îndepărtată. Pentru a face acest lucru, elementele obiectivului trebuie să fie mai departe în interiorul modulului camerei. În mod normal, acest lucru ar fi posibil doar dacă camera s-ar afla în exteriorul telefonului, dar cu o nouă tehnologie numită „optică pliabilă”, camera se poziționează lateral în interiorul telefonului, iar cu ajutorul unei prisme, “pliază” lumina la un unghi de 90 de grade. Acest lucru oferă mult mai mult spațiu pentru poziționarea elementelor obiectivului și permite utilizatorilor să ia în calcul chiar și distanțe mai mari.

Calitate îmbunătățită a zoomului

Tremuratul mâinilor afectează de multe ori calitatea fotografiilor pe care le facem, însă e cazul să spunem adio fotografiilor neclare. Stabilizarea optică a imaginii (OIS) a camerei cu zoom compensează automat imaginile și videoclipurile neclare din cauza mișcării nedorite a camerei. Astfel, chiar și atunci când se mărește imaginea de foarte aproape, claritatea și detaliile rămân neschimbate. De asemenea, zoom-ul optic ajută la îmbunătățirea calității zoom-ului digital, astfel încât utilizatorii să poată mări în continuare fără a reduce calitatea.

03

Imagine: motorola edge 20

UI intuitiv pentru zoom

Când se realizează un zoom de 10X mai mare, noua interfață afișează o fereastră care păstrează câmpul vizual mai larg, astfel încât locul inițial nu se va pierde în timp ce se va efectua un zoom digital lung. Acest zoom folosește și o tehnică de stabilizare electronică pentru a reduce tremurul natural produs atunci când telefonul este ținut în mâini.

motorola edge20 pr0

Motorola edge20 pro este dotat cu opțiunea 50X Super Zoom, captând detalii de la distanțe incredibile, la o claritate remarcabilă. Mai mult decât atât, telefonul oferă o cameră principală de 108MP pentru fotografii de o calitate excepțională, având unul dintre cei mai mari senzori ai camerei la format optic de 1/1,5 cm. În plus, încă o premieră pentru Motorola este faptul că edge 20 pro poate înregistra videoclipuri cu o rezoluție impecabilă de 8K pentru calitate cinematografică.motorola edge20

04

Imagine: motorola edge 20 pro

Cu motorola edge 20 se pot captura fotografii și videoclipuri de înaltă calitate, folosind tehnologia Ultra Pixel și Super Zoom 30x. Cu tehnologia disponibilă pe edge 20 se pot realiza fotografii clare de la o distanță de trei ori mai mare, datorită unui teleobiectiv dedicat. Cu zoom optic de înaltă rezoluție, utilizatorii pot focaliza de departe fără a pierde claritatea sau pot merge chiar mai departe, folosind opțiunea Super Zoom 30X.

Screenshot 2021-08-25 104415

Imagine: motorola edge 20

Mai mult, Motorola continuă să echipeze telefoanele din familia egde 20 cu instrumente și caracteristici care facilitează captarea fotografiilor mai clare ca niciodată.

Audio Zoom1 folosește microfoane avansate pentru a capta sunetul subiectului surprins, în timp ce filtrează zgomotul ambiental și vocile, astfel încât videoclipurile vor include doar sunetul destinat.

Modul Dual Capture facilitează înregistrarea videoclipurilor sau fotografierea cu oricare dintre cele două camere în același timp, astfel încât atât utilizatorul, cât și subiectul să poată fi surprinși într-un cadru simultan.

Acțiunea poate fi încetinită la 960 cadre de înaltă definiție pe secundă*, de 4 ori mai lent decât la telefoanele Motorola de generație anterioară, astfel încât pot fi observate mult mai bine anumite detalii pe care ochii le pot rata atunci când sunt redate la o viteză normală.

Cu funcții de inteligență artificială, precum Auto Smile Capture și Smart Composition, fotografierea de tip profesionist este inevitabilă. Iar o noutate a familiei edge este algoritmul Low Light AI Selfie care luminează umbrele, reduce efectul de grain și îmbunătățește culoarea. În plus, cea mai bună parte este că dispozitivul pornește automat trecerea la un mod de lumină slabă, atunci când condițiile impun utilizarea acestui mod.

Pentru utilizatorii comozi, Pro Mode, permite reglarea setărilor care se găsesc, de obicei, pe o cameră SLR profesională, cum ar fi white balance, shutter speed, ISO, exposure compensation și focus.

Documentele de pe hârtie pot fi acum transformate  în fișiere digitale utilizând Scan Mode. Camera recunoaște conturul oricărui document reglabil și apoi salvează un fișier JPEG sau PDF care poate fi partajat cu prietenii sau cu colegii.

05

Pentru mai multe informații despre produse și întrega listă de specificații, vizitați site-ul https://www.motorola.com/ro/, pagina de FacebookInstagram și YouTube.

Declinări legale

1 nu este disponibil pe motorola edge 20 lite

Despre Lenovo și Motorola

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie Fortune Global 500 cu venituri de 60 miliarde USD care deservește clienții din 180 de piețe din întreaga lume. Concentrați pe o viziune îndrăzneață pentru a oferi o tehnologie mai inteligentă pentru toți, dezvoltăm tehnologii care schimbă lumea, care alimentează (prin dispozitive și infrastructură) și împuternicesc (prin soluții, servicii și software) milioane de clienți în fiecare zi și, împreună, creează un sistem mai inclusiv, mai de încredere și o societate digitală durabilă pentru toată lumea, oriunde. Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2014. Motorola Mobility este o filială deținută în totalitate de Lenovo și este responsabilă pentru proiectarea și fabricarea tuturor telefoanelor și soluțiilor mobile marca Motorola și Motorola. Pentru a afla mai multe, accesați https://www.lenovo.com și citiți despre cele mai recente știri prin intermediul StoryHub-ului nostru și al blogului global Motorola.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *