RAZER LANSEAZĂ CORTEX INSTANT GAMES – O PLATFORMĂ DE TURNEE CU SUTE DE JOCURI CASUAL PENTRU DISPOZITIVE MOBILE ȘI PC

Peste 100 de jocuri disponibile la lansare, inclusiv un Instant Game exclusiv bazat pe Sneki Snek, adorata mascotă a programului de sustenabilitate al Razer. Utilizatorii se pot întrece în cadrul unor turnee free-play având ca premii Razer Silver.

BUCUREȘTI, 16 august 2021 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial (Hong Kong Stock Code: 1337), a anunțat lansarea Cortex Instant Games Tournaments, o nouă platformă de turnee construită în jurul unor jocuri video casual, ce pot fi rulate în mod instantaneu. Platforma este disponibilă pentru dispozitivele Android și, în curând, pe Razer Cortex pentru PC. Instant Games vor putea fi jucate direct din aplicația Razer Cortex, fără să fie necesară descărcarea de fișiere extra. Fiecare dintre turneele disponibile oferă mai multe premii sub formă de Razer Silver, ce pot fi preschimbate într-o varietate de produse hardware sau acesorii Razer, dar și premii digitale.

Lansat simultan cu Cortex Instant Games Tournaments, Razer a prezentat și primul joc din istorie construit în jurul lui Sneki Snek, mascota deosebit de populară a companiei, care a devenit simbolul eforturilor de conservare a mediului înconjurătorSneki Snek Adventure este disponibil deja, urmând ca în curând să debuteze și primele turnee în scop caritabil, exclusiv pe Razer Cortex. Instant Game-ul îi provoacă pe utilizatori să-l controleze pe Sneki Snek, să-l ferească de obstacolele otrăvite, în timp ce adună semințe, cu scopul de a obține cât mai multe puncte bonus. Clasamentul turneelor este actualizat în timp real, astfel încât jucătorii să fie la curent cu șansa lor de a câștiga premiile Razer Silver. Toate încasările generate de Sneki Snek Adventure vor fi donate către Conservation International ca parte a eforturilor Razer de a implementa noi măsuri de sustenabilitate și de a reduce amprenta de carbon a companiei.

Capture

În momentul lansării, Cortex Instant Games va găzdui în mod constant turnee, având peste 100 de jocuri gratuite ce acoperă o gamă variată de genuri. Catalogul va fi extins în mod continuu cu noi jocuri și competiții, pentru a oferi experiențe noi și variate.

“Interacțiunea cu milioane de utilizatori prin aplicația Razer Cortex, ne-a confirmat că jucătorilor le place provocarea, indiferent de unde se află sau ce platformă folosesc. Astfel, am profitat de oportunitatea de a lansa gaming-ul competitiv la nivel casual, adresându-ne în mod direct unei comunități, care nu doar că e pregătită, dar e și entuziasmată,” a declarat Quyen Quach, Senior Director of Software în cadrul Razer. “Razer Cortex oferă experiențe și recompense într-o manieră unică, specifică Razer, profitând din plin de potențialul ecosistemului nostru de hardware, software și servicii interconectate.”

Pentru a realiza Cortex Instant Games Tournaments, Razer a încheiat un parteneriat cu Goama, care se poate mândri cu un catalog impresionant de jocuri hypercasual, dar și cu abilitatea de a organiza turnee. Goama oferă un mediu gamificat avansat care transformă orice aplicație, oferind oportunități extinse de a atrage utilizatori noi și de a-i păstra angrenați pe cei deja existenți.

“Suntem mândri că putem lucra cu Razer pentru a dezvolta noi metode ca jucătorii să-și poată îmbunătăți abilitățile și să fie recompensați pentru performanța atinsă,” a declarat Taro Araya, CEO-ul Goama.

Razer Cortex îmbunătățește și personalizează experiența de gaming pe dispozitivele mobile sau pe PC. Aplicația se conectează direct la biblioteca de jocuri a utilizatorului, optimizând performanța dispozitivului mobil sau a PC-ului pentru o experiență de joc mai rapidă și mai plăcută. Pe lângă caracteristicile ce nu pot lipsi dintr-o astfel de aplicație, Razer Cortex recompensează jucătorii cu Razer Silver dacă rulează anumite jocuri de mobile sau pe PC.

Pentru mai multe informații despre Razer Cortex, vizitați această pagină.
Pentru mai multe informații despre Razer Cortex Instant Games Tournaments, vizitați această pagină.

DESPRE RAZER CORTEX INSTANT GAMES TOURNAMENTS:

  • Peste 100 de jocuri disponibile la lansare
  • 4-6 turnee disponibile în mod constant
  • Lungimea turneelor variază între o zi și mai multe săptămâni
  • Fiecare turneu oferă premii, cu valori cuprinse  între 10.000 și 60.000 de unități Razer Silver
  • Primul Instant Game exclusiv construit în jurul lui Sneki Snek
    • Toate veniturile generate de Sneki Snek Adventure vor fi donate către Conservation International
  • Aplicația oferă acces instant la jocuri, fără să fie nevoie de download suplimentar
  • Disponibil prin Razer Cortex Games
    • Disponibil pe Android prin Google Play
    • Disponibil în curând prin Razer Cortex pe PC

IMAGINI: LINK

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 100 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume adresate jucătorilor și Razer Fintech, unul dintre cele mai mari servicii de plăți digitale de tip online-to-offline din Asia de Sud-Est.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la Irvine și al doilea în Singapore, Razer are șaptesprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *