ALERTĂ MEDIA:ÎMBUNĂTĂȚEȘTE ORICE TASTATURĂ CU NOILE SETURI DE ACCESORII RAZER PENTRU TASTATURI

CINE: Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial (Hong Kong Stock Code: 1337).

CE:  Razer a anunțat lansarea unei game de accesorii pentru tastaturi, permițându-le astfel tuturor să aibă acces la opțiuni de personalizare prin seturile de taste Razer Phantom (Razer Phantom Keycap Upgrade Set), seturile de taste PBT + cablu spiralat (PBT Keycap + Coiled Cable Upgrade Set), sau suporturile ergonomice pentru încheieturi (Ergonomic Wrist Rests) ce sunt disponibile pentru tastaturi mini și TKL. Dacă în trecut personalizarea tastaturii era un domeniu dificil, rezervat entuziaștilor hardcore, seturile de accesorii Razer pentru tastaturi permit acum oricui să-și creeze tastatura perfectă din punct de vedere vizual și tactil.

Setul de taste Razer Phantom (Razer Phantom Keycap Upgrade Set) oferă un aspect distinctiv și plăcut de tip 2-în-1, având un design unic care se încadrează simultan în categoriile stealth și pudding. Acesta este un design exclusiv Razer.

Designul pudding ne oferă pereți laterali translucizi ce permit obținerea unui efect RGB spectaculos în jurul tastelor, iar simbolurile tastelor sunt gravate laser pe interiorul tastei, pentru a nu-și pierde intensitatea sau claritatea în timp.

Designul stealth devine clar atunci când iluminarea RGB este stinsă. Tastele devin minimaliste și monocrome, simbolurile acestora fiind acum invizibile.

Setul de taste Razer Phantom este disponibil sub forma unui set de 128 de taste, pe alb sau pe negru, și este compatibil cu toate tastaturile Mini și Tenkeyless de la Razer, dar și cu tastaturi mecanice sau optice de dimensiuni complete ce dispun de un rând inferior standard și layout US sau UK.

Tastele Razer Phantom sunt disponibile și pe Razer BlackWidow V3 Mini HyperSpeed Phantom Edition.

Pentru mai multe informații despre setul de taste Razer Phantom, vizitați rzr.to/razer-phantom-keycap .

Setul de taste PBT + cablu spiralat (Razer PBT Keycap + Coiled Cable Upgrade Set) îi oferă oricărei tastaturi durabilitatea specifică tastelor de tip Doubleshot PBT, în timp ce cablul spiralat USB-C la USB-A aduce un aspect ordonat și plăcut, totodată oferind și o reziliență sporită grație design-ului bazat pe fibră împletită.

Setul de taste PBT + cablu spiralat este disponibil în patru culori: Razer Green, Classic Black, Mercury White și Quartz Pink. Este compatibil cu tastaturile 60% și Tenkeyless de la Razer, dar și cu tastaturile mecanice sau optice de dimensiuni complete. Setul include 120 de taste compatibile în mod universal cu tastaturile ce dispun de un rând inferior standard și layout US sau UK.

Pentru mai multe detalii despre setul de taste PBT + cablu spiralat, vă rugăm să vizitați rzr.to/pbt-coiled-cable .

Noile suporturi ergonomice pentru încheieturi (Ergonomic Wrist Rests) aduc un plus de confort pentru toate tastaturile de tip Mini sau Tenkeyless, mulțumită stratului interior de spumă cu memorie, dar și grație unghiului de înclinare proiectat pentru un nivel maxim de susținere a încheieturii. Piciorușele de cauciuc previn alunecarea și mutarea involuntară în timp a tastaturii, iar căptușeala previne gradul de solicitare la nivelul încheieturii chiar și în cele mai lungi sesiuni de joc.

Pentru mai multe informații despre suporturile ergonomice pentru încheieturi, vă rugăm să vizitați rzr.to/ergonomic-wrist-rest .

DE CE:  Setul de taste Razer Phantom, setul PBT + cablu spiralat, dar și suporturile pentru încheieturi facilitează personalizarea tastaturii pentru publicul larg, oferind o gamă largă de opțiuni ce permit oricărui utilizator să își îmbunătățească sau modifice tastatura până la punctul în care este pe deplin mulțumit de aceasta, atât ca aspect cât și ca experiență de utilizare.

CÂND:  Setul de taste Razer Phantom, setul PBT + cablu spiralat și suporturile pentru încheieturi sunt disponibile acum.

UNDE:  Setul de taste Razer Phantom: exclusiv pe Razer.com până pe 11 septembrie, apoi disponibil pe Razer.com, în magazinele RazerStore și în oferta partenerilor retail autorizați.

Setul de taste PBT + cablu spiralat și suporturile pentru încheieturi: disponibile acum pe Razer.com, în magazinele RazerStore și în oferta partenerilor retail autorizați.

PREȚ: Razer Phantom Keycap Upgrade Set: 39,99 Euro
PBT Keycap + Coiled Cable Upgrade Set: 59,99 Euro
Ergonomic Wrist Rest: 24,99 Euro

IMAGINI: LINK.

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 100 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume adresate jucătorilor și Razer Fintech, unul dintre cele mai mari servicii de plăți digitale de tip online-to-offline din Asia de Sud-Est.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la Irvine și al doilea în Singapore, Razer are șaptesprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *