Samsung lansează în România Galaxy Z Fold3 5G șiGalaxy Z Flip3 5G

În cadrul evenimentului, participanții au putut vedea în premieră cele două smartphone-uri noi, alături de multe alte surprize

București, 12 august 2021 – Samsung Electronics a lansat aseară, în cadrul unui eveniment local, două smartphone-uri din seria Galazy Z, modelele Galaxy Z Fold3 5G și Galaxy Z Flip3 5G, precum și noul Galaxy Watch4 și noile Galaxy Buds2. Evenimentul a avut loc la Fratelli Social Club, în prezența a 150 de invitați și a inclus atât vizionarea live a evenimentului Galaxy Unpacked, transmis pe canalul oficial Samsung global, precum și prezentarea în premieră a noilor produse, urmate de alte momente surpriză, ca parte din conceptul evenimentului – Deschide o nouă lume / Unfold Your World.

Samsung deschide o nouă lume cu cele mai recente modele de telefoane din seria Galaxy Z. De la un ecran revoluționar la flexibilitatea și versatilitatea multitasking-ului, noua serie reimaginează complet experiența pe telefoanele mobile. Astfel, Samsung propune moduri revoluționare de a viziona conținut, de a ne juca, de a lucra, de a capta cele mai frumoase momente și de conectare cu cei dragi.

Construit pentru cei care au nevoie de un telefon pentru productivitate, Galaxy Z Fold3 5G combină puterea, eficiența și experiența de vizionare imersivă, astfel încât utilizatorii pot verifica lista de sarcini mai repede, având mai mult timp pentru jocuri de ultimă generație, vizualizare de conținut sau apeluri video.

Pentru cei care își doresc un dispozitiv elegant, Galaxy Z Flip3 le permite să-și exprime personalitatea prin opțiuni de culoare îndrăznețe și un design compact. Acest telefon este echilibrul ideal între stil și funcționalitate.

Suntem foarte entuziasmați să prezentăm în România cele mai recente telefoane pliabile, care deschid o nouă lume, în care productivitatea, gaming-ul și vizionarea de conținut nu au fost nicicând experiențe mai complete. Atât Galaxy Z Fold3, cât și Galaxy Z Flip3 oferă cele mai durabile, conectate și expansive experiențe mobile de până acum”, afirmă Tiberiu Dobre, Head of IM Division, Samsung România & Bulgaria.

În prima parte a serii participanții au asistat la transmisia live a evenimentului global Galaxy Unpacked, iar ulterior au descoperit în premieră cele două smartphone-uri lansate, alături de noul ceas și noile căști, în zonele special amplasate. Seara a continuat cu o petrecere surpriză în cadrul căreia au urcat pe scenă artiști precum Delia și Vali Bărbulescu; acesta a continuat să mixeze pe parcursul întregului eveniment, testând puterea lui Galaxy Z Fold3 și transformându-l în instrument de pe care a pus muzică pe parcursul serii, în locul platanelor.

De asemenea, participanții au avut ocazia să interacționeze și să testeze cele două telefoane, prin intermediul mai multor momente speciale. Primul s-a bazat pe componenta de gaming, iar Antonia Nuckle și Alexa TV, gamerițe profesioniste și membre ale echipei GRL Power, dar și a echipei de ambasadori Samsung Team Galaxy, i-au provocat pe cei prezenți la un joc battle pe noul Galaxy Z Fold3 – smartphone-ul cu un refresh rate de 120Hz, care face față și celei mai intense sesiuni de gaming.

În cadrul celui de-al doilea moment special, echipa Molecule-F și Mirela Bucovicean au provocat invitatele să verifice dacă noul Galaxy Z Flip3 încape în poșetele lor.

Millo Simulov și Cosmin Seleși au realizat un take-over inedit pe canalul de Instagram Samsung România – unde ai împărtășit cu cei de acasă atmosfera de la eveniment, prin cele mai reușite fotografii, video-uri, precum și interviuri cu invitații. Mai multe detalii pot fi regăsite pe canalul oficial de Instagram Samsung România: https://www.instagram.com/samsungromania/.

Samsung deschide o nouă lume cu lansarea noilor telefoane pliabile – care oferă o experiență mobilă cu totul revoluționară, în care acestea devin cel mai bun partener pentru productivitate sporită, pentru gaming imersiv, dar și vizionare de conținut.

Galaxy Z Fold3 și Galaxy Z Flip3 devin centrul ecosistemului Galaxy, iar utilizatorii pot avea parte de o experiența completă, alături de noile Galaxy Watch și Galaxy Buds. Noile produse sunt disponibile pentru precomandă în perioada 11-27 august pe site-ul samsung.com/ro și în magazinele partenere.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *