ELKO Romania anunta disponibilitatea computerelor rugged Getac V110

  • Cresteti productivitatea si reduceti timpul de nefunctionare folosind computere rugged.  
  • Companiile de productie industriala pot economisi pe termen lung prin investitii in dispozitive mobile cu caracteristici speciale.
  • Dispozitivele mobile – instrumente critice pentru domeniul industrial.

Odata cu avansarea digitalizarii si automatizarii, computerele au devenit elemente indispensabile ale liniilor de productie si facilitatilor de stocare. Acestea sunt utilizate de angajati pentru a controla operatiunile, fluxurile de produse din depozite, echipele si fluxurile de lucru.

Deoarece sunt utilizate in puncte critice, dispozitivele mobile cum ar fi tabletele si notebook-urile, trebuie sa functioneze cu un nivel ridicat de fiabilitate si sa fie pe deplin functionale in toate conditiile. Rezultatele unor defecte la nivelul echipamentelor IT pot fi daunatoare si pot avea un impact negativ asupra timpilor de lucru, a productivitatii, a livrarilor ulterioare si, in cazuri mai grave, pot provoca chiar intreruperi ale productiei.

Prin urmare, alegerea dispozitivelor adecvate, construite in acest scop, este cruciala pentru o afacere, in special pentru cele care opereaza intr-o companie de productie industriala.

ELKO_Getac_V110G5_Exploded-view-drawing

Productia industriala creeaza o cerere speciala pentru computerele mobile

In prezent, companiile pot alege dintre sute de modele diferite de computere, ce ofera o gama larga de functii, sisteme de operare si game de preturi pentru a-si sustine activitatile de productie, logistica si alte activitati mobile ale companiei.

ELKO_GETAC_V110_WIN10_2019-2

Cu toate acestea, nu toate dispozitivele sunt la fel de potrivite pentru fiecare sarcina. In productia industriala, in special, dispozitivele utilizatorului final trebuie utilizate in cele mai multe conditii de testare:

  • Angajatii trebuie sa fie mobili in mediul lor de lucru si acest lucru poate reprezenta provocari pentru laptopurile sau tabletele conventionale, ceea ce poate duce la daune. Dispozitivele rugged sunt construite pentru a permite mobilitatea in medii dificile, sunt capabile sa functioneze eficient in conditii climatice extreme si sa reziste socurilor si caderilor accidentale.
  • In medii cu conditii dure, accidentele pot scoate usor din uz un computer conventional. In cel mai rau caz, acest lucru poate duce la perioade de nefunctionare, foarte costisitoare, ale productiei.
  • Pe langa fiabilitatea ridicata, productivitatea angajatilor trebuie asigurata in mod constant. Tabletele si laptopurile trebuie sa poata fi utilizate in toate tipurile de conditii externe si trebuie sa ofere durate si performante adecvate.

Prin urmare, companiile din sectorul productiei si logisticii sunt sfatuite sa se informeze cu privire la diferenta dintre dispozitivele rugged potrivite pentru industrie si computerele conventionale.

ELKO_Getac_single-product-2-1

Alegerea unui anumit tip de dispozitiv nu este intotdeauna simpla. Acest lucru se datoreaza faptului ca analiza cost/beneficiu necesita o examinare aprofundata a mai multor factori. In plus, alegerea corecta depinde de procesele specifice de lucru, de mediul de utilizare, de preferintele utilizatorului si de buget.

ELKO_GETAC_RUGGEDNESS-THAT-SAVES-YOU-MONEY-1

In calitate de distribuitor al produselor Getac, unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de computere rugged, ELKO Romania recomanda utilizarea modelului Getac V110. Ajuns la a sasea generatie, notebook-ul fully rugged Getac V110 prezinta performante remarcabile, securitate de varf in industrie combinate intr-un design subtire si usor – 2,1 kg si grosime de 39 mm. Proiectat pentru a oferi performante de top, V110 este echipat cu un procesor puternic Intel® Core™ de generatia a 10-a, stocare flash si grafica receptiva, fiind cel mai rapid laptop rugged construit de compania Getac. Capabil sa se transforme in tableta, V110 are un ecran cu diagonala de 11,6” care utilizeaza tehnologia LumiBond® 2.0 pentru o claritate incredibila atat in interior, cat si in exterior, in lumina directa a soarelui. Tehnologia tactila revolutionara LumiBond® 2.0 conecteaza geamul afisajului cu panoul tactil si LCD, creand un singur panou mai durabil si mai usor de citit, oferind in acelasi timp un contrast mai bun si culori mai clare decat alte afisaje de laptop rezistente. Dispune de patru moduri tactile avansate (modul Touch, Glove sau Pen, plus un mod optional Digitizer), iar stylusul hard-tip inclus permite utilizatorilor din teren sa preia semnaturi si sa efectueze note mai precise pe desene, harti sau formulare.

ELKO_Getac_IDEAL-FOR-ROBOT-INTEGRATION-PROJECTS

Informatii detaliate despre Getac V110 sunt disponibile pe site-ul producatorului, iar detalii despre modul in care acesta si celelalte produse rugged pot fi utilizate in solutii dedicate domeniului de productie industriala sunt disponibile prin intermediul specialistilor ELKO Romania.

Despre ELKO Group si ELKO Romania

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, solutii IT si electronice de consum din regiune, reprezentand 400 de producatori si oferind o gama larga de peste 40.000 de produse si servicii catre mai mult de 10.000 de companii, producatori de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 31 de tari in Europa si Asia Centrala. Compania are peste 1.000 de angajati, iar cifra de afaceri a grupului in 2019 s-a ridicat la 1.883 de milioane USD (1.682 milioane EUR).

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO si este specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT – PC-uri, componente, electronice home & office, telefoane mobile, software, solutii de infrastructura IT si de stocare, solutii de securitate, echipamente industriale, sisteme de comunicatii, solutii smart building si smart city – precum si electronice de consum. Compania comercializeaza produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor sai, companii revanzatoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiecteaza, instaleaza si revand solutii IT, sisteme de comunicatii si supraveghere video), adresand toate canalele de distributie IT & Telecom. Mai multe informatii: www.elko.ro

Facebook: https://www.facebook.com/ELKO.Romania/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *