Noua campanie Huawei „Piese de schimb la prețuri speciale” permite repararea telefonului sau a tabletei la un cost redus

Un aspect nou, o nouă experiență!

București, 25 mai 2021 – Uneori este nevoie doar de un moment de neatenție pentru ca ecranul telefonului să se spargă sau să se zgârie carcasa. În loc să readucă dispozitivele la viață cu un nou aspect, utilizatorii au tendința să renunțe la ele și să le înlocuiască cu altele noi, din cauza costurilor mari de reparații. Oferta specială a centrelor de service Huawei vine în întâmpinarea acestor situații, astfel că utilizatorul poate beneficia de prețuri avantajoase și de reduceri pentru display, capac spate sau placă de bază deteriorată. Oferta specială este valabilă până pe 30 iunie în centrele de service autorizate, mai multe detalii fiind disponibile aici.

Reparații care dau roade

O mare parte dintre utilizatori renunță la repararea dispozitivelor atunci când ajung la un service și află prețul. Huawei Consumer BG oferă ajutor utilizatorilor și salvează dispozitivele, fără eforturi financiare mari. Până pe 30 iunie, display-ul, capacul spate și placa de bază defecte pot fi înlocuite la prețuri speciale, fără costuri suplimentare și fără a ține cont de garanția expirată sau defectele provocate.

Telefonul preferat readus la viață pentru protejarea mediului înconjurător

Repararea dispozitivului este oportună, nu doar datorită costurilor, ci și din punct de vedere ecologic, contribuind astfel la un viitor mai sustenabil. Cu ajutorul acestei oferte speciale Huawei, elementele deteriorate pot fi înlocuite cu piese de schimb originale, la un cost mult mai mic.

Campania se aplică modelelor selectate, la prețuri speciale. Prețurile afișate includ atât piesa de schimb, cât și manopera. Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul oficial Huawei, prin selectarea modelului dispozitivului, obținând astfel informații despre piesele de schimb și costul reparației. În plus, piesele de schimb înlocuite beneficiază de o garanție de 90 de zile începând cu data reparației (în conformitate cu legile și reglementările locale).

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *