Trăiește experiența de video-gaming la superlativ cu televizoarele TCL

Descoperă magia seriei C81

București, 18 martie 2021 – Începe fiecare zi cu un zâmbet descoperind experiența de gaming la superlativ direct din confortul casei tale. TCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum și printre principalii actori din industria TV la nivel mondial, te invită să alegi jocul preferat și să pornești în aventură.

Ești gata să te bucuri de cele mai tari jocuri video de pe piață în rezoluție 4K și pe un afișaj nativ de 100Hz cu seria TCL C81?

Performanța întâlnește eleganța

Jocurile video au tendința de a fi mai puternice la nivel de luminozitate și mult mai saturate decât filmele, astfel încât imaginea și setările de culoare trebuie să țină pasul pentru a clădi acel feeling de lume virtuală completă. Mai mult, modul de joc are un timp de tranziție scurt de la întunecat la luminos. Seria C81 face față impecabil acestor provocări:

combină un design ultra subțire cu o claritate deosebită a imaginilor datorită tehnologiei de ultimă oră Quantum Dot, oferind utilizatorilor un miliard de culori și nuanțe diferite care transformă vizionarea într-o experiență de neuitat.

caracteristica HDR PREMIUM superioară clasicului High Dynamic Range oferă scene perfect încadrate, luminozitate excelentă, gradații mai subtile între nuanțele de negru, detalii excepționale ale umbrelor, o cromatică vivace și culori precise.

afișajul nativ de 100Hz pentru mișcare premium pe imagini în mișcare stabilizează acțiunea pe ecran, prezentând cadre de o acuratețe superioară, fascinantă, un plus deosebit pentru orice video-gamer pasionat.

Magia Dolby Vision – Atmos

Sistemul inovator Dolby Vision revoluționează întreaga experiență vizuală, poveștile se derulează în living-ul tău prin forța și calitatea imaginilor, profunzimea detaliilor, naturalețea umbrelor și a contrastului. Tehnologia Dolby Atmos permite o experiență audio tridimensională, redând un sunet de un realism uimitor. Seria C81 folosește sistemul de sunet 2.1 ONKYO cu difuzoare frontale și are și un difuzor de bas dedicat situat în partea din spate a televizorului. Practic, trăiești, simți și participi la acțiune alături de eroii tăi preferați.

Beneficiile Android TV și Google Assistant

Seria TCL C81 este dotată cu funcții ce revoluționează conceptul de smart TV. Cu Android TV preinstalat oferă divertisment nelimitat, personalizat, cu acces la conținutul și aplicațiile preferate și cu Google Assistant* încorporat capabil să răspundă la peste 1 milion de comenzi. Totodată, seria TCL C81 este optimizată să răspunsă comenzilor vocale datorită Google Voice Search și Amazon Alexa.

Google Voice Search, un serviciu care îți permite să vorbești cu televizorul și să-i dai comenzi în așa fel încât să răspundă exact preferințelor tale de vizionare: „Google, pornește televizorul”, „Google, oprește televizorul”, „Schimbă volumul”, „Crește luminozitatea” și multe altele. Cu cât folosești această caracteristică mai mult cu atât devine mai performantă.

*Asistentul Google nu este disponibil în anumite limbi și țări. Asistentul Google necesită o conexiune la rețeaua de internet/date mobile. Disponibilitatea și performanța anumitor funcții și servicii depind de rețelele și dispozitivele folosite.

Amazon Alexa, vocea care este oricând pregătită să redea muzica ta preferata, să îți citească știrile sau să schimbe canalul TV pentru ca tu să te poți bucura și relaxa de beneficiile inteligenței artificiale.

Capacitățile video și audio, plus alte caracteristici de top ale acestui produs, au fost recunoscute și validate internațional prin faptul că seria a fost declarată câștigătoarea premiului EISA „Best Buy TV 2020-2021”. Vorbim despre Asociația Experților în Imagine și Audio, prezentă în 29 de state din toată lumea, care a catalogat seria C81 drept achiziția perfectă pentru cei care doresc să trăiască adevărata experiență cinematografică acasă.  Mai multe detalii despre particularitățile deosebite ale seriei pot fi accesate la: http://bit.ly/Totul-despre-seria-TCL-C81.

Inovațiile nu se opresc aici, pentru Europa, TCL își propune ca la finalul primului trimestru din 2021 să pună la dispoziția tuturor iubitorilor de TV & tehnologie ultima generație de televizoare 4K Mini-LED, care transformă experiența de vizionare și cea de video-gaming. Mai multe detalii vor fi oferite în momentul lansării oficiale a produselor în Europa, programate luna aprilie a anului 2021, așa că rămâi alături de noi pentru a te bucura de inovațiile TCL.

Despre TCL

TCL este recunoscut pentru televizoarele de înaltă calitate care garantează o veritabilă experiență cinematografică direct în confortul casei consumatorilor.

Punând nevoile clienților în centrul activităților de testare și dezvoltare de produs, TCL s-a bucurat în primele luni ale lui 2020 de o creștere impresionantă pe piața globală. În ciuda economiei mondiale fragile, TCL a menținut cifre impresionante de vânzări TV la nivel mondial. Numai în primul trimestru al anului 2020 s-au vândut 4,27 milioane de televizoare marca TCL.

Fondată în 1981, astăzi este prezentă în peste 160 de țări. Pe locul al doilea din punct de vedere al volumului de vânzări pe piața globală a televizoarelor, în 2019, potrivit celui mai recent raport Sigmaintell, TCL operează propriile sale centre de cercetare, producție și dezvoltare de produse electronice de larg consum, de la televizoare și dispozitive audio, la produse inteligente pentru casă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *