Cu TCL, explorezi lumea din sufrageria ta

Design modern și funcționalități de top pentru experiența TV de acasă, la superlativ

Serialele, filmele, emisiunile preferate, aplicațiile de video-streaming sau de gaming au devenit o componentă nelipsită din viața tuturor consumatorilor de entertainment. Exuberanța, tristețea, bucuria, îngrijorarea, succesul și durerea sunt trăite alături de personajele mult îndrăgite, eroii filmelor și ai emisiunilor prin televizoare de înaltă calitate, care ne fac parte din poveste. Setea de nou, de a experimenta ineditul ne face să pornim în căutarea acelei experiențe de vizionare complete, de neuitat. Funcționalitățile audiovizuale de top și designul modern transformă televizorul în modul cel mai important și la îndemână mod de relaxare și entertainment.

TCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum și printre principalii jucători din industria TV la nivel mondial, și-a propus să revoluționeze viața și preferințele utilizatorilor cu produse care să răspundă nevoii de mai mult a acestora, dar care să fie și accesibile, mai ales în această ultimă perioadă încărcată de atâtea incertitudini economico-sociale și medicale globale. Pandemia ne-a adus multe obstacole, iar călătoritul și turismul au fost puternic afectate de toate interdicțiile și restricțiile impuse din motive sanitare. Cu toate acestea, cei care au simțit și simt dorința de a pleca în noi aventuri nu s-au lăsat descurajați și au găsit alte modalități de a vizita colțuri de lume cu peisaje uimitoare, refugiindu-se în universul filmelor. Astfel, televizorul a devenit o cale de evadare din cotidian, iar filmele o sursă de inspirație pentru idei de călătorit, ca o fereastră, cu telecomandă, către cele mai frumoase destinații. Și ca experiența să fie de efect, pentru cele mai interesante și palpitante filme și seriale cu și despre călătorii trăite alături de cei dragi, TCL prezintă seria EP 685.

Televizorul este combinația perfectă între design-ul Frameless Ultra Slim Metal și o calitate a imaginii de 4K HDR PRO, cu o gamă variată de culori și, în plus, cel mai avansat sistem Smart TV al prezentului: AndroidTV cu Google Assistant încorporat, împreună cu tehnologia de cinema Dolby Vision.

Această serie a fost gândită pentru cei care pun preț pe eleganță, pe calitatea ireproșabilă a imaginii și accesul rapid, ușor și comod la conținutul preferat.

Câteva dintre atuurile care evidențiază televizorul pe piață:

  • Calitatea deosebită a imaginii: Picture Performance Index (PPI), combină tehnologia avansată de procesare a imaginilor (4K-UHD, HDR, Micro Dimming, panou pe 10 biți), ajungând la un PPI de 1,700. Te bucuri de culori cu 30% mai pure, reproduse cu precizie, și, fără îndoială, vei observa de la prima vizionare diferența semnificativă în comparație cu ecranele LED tradiționale;
  • Sistemul DolbyAudio care îți oferă un sunet deosebit de bun și clar;
  • Sistemul inovativ DolbyVision care revoluționează întreaga experiență vizuală, poveștile se derulează în living-ul tău prin forța și claritatea imaginilor, profunzimea detaliilor, naturalețea umbrelor și contrastului;
  • Opțiunea Chromecastîncorporată, care practic îți permite să distribui rapid fotografii, videoclipuri, muzică și alte tipuri de conținut de pe telefonul sau tableta preferată, direct pe televizor.

Cea mai interesantă caracteristică a acestui produs este: Google Assistant și Google Voice Search, un serviciu care îți permite să vorbești cu televizorul. Astfel, cu cât îi ceri mai des să-ți deschidă serialul preferat, să-ți spună vremea, să dea sunetul mai tare sau mai încet, luminozitatea mai intensă sau mai joasă, ajuți la optimizarea sistemului în așa fel încât să răspundă exact nevoilor tale într-o manieră cu totul inedită.

Produsul face parte din gama pe care TCL o consideră forward-thinking și care promite să includă inteligența artificială în maximizarea experienței TV.

*Asistentul Google nu este disponibil în anumite limbi și țări. Asistentul Google necesită o conexiune la rețeaua de internet/date mobile. Disponibilitatea și performanța anumitor funcții și servicii depind de rețelele și dispozitivele folosite.

Și surprizele plăcute nu se termină aici. Cu televizoarele din seria EP 685 descoperi un prieten în Amazon Alexa, vocea care este întotdeauna disponibilă și pregătită să-ți redea muzica preferată, să-ți citească știrile, să schimbe canalul TV și multe altele.

În plus, seria EP 685 vine și cu un design modern, frameless, subțire, care se încadrează cu ușurință în orice colț al casei tale. Și cum televizorul nu e doar o fereastră către universul filmelor, știrilor sau al programului tău preferat, cu sistemul Android ai beneficiul de a te bucura de acces la Google Play Store, astfel vei fi la curent cu noutățile și cu cele mai în vogă aplicații: de la Netflix și YouTube până la selecții variate de jocuri.

Televizorul Smart LED, TCL 50EP685, 127 cm, Ultra HD 4K, Android este disponibil acum la eMAG la prețul de doar 2.150 de lei față de prețul inițial de 3.199 lei, astfel beneficiezi de o ofertă de 32% reducere.

Despre TCL

TCL este recunoscut pentru televizoarele de înaltă calitate care garantează o veritabilă experiență cinematografică direct în confortul casei consumatorilor.

Punând nevoile clienților în centrul activităților de testare și dezvoltare de produs, TCL s-a bucurat în primele luni ale lui 2020 de o creștere impresionantă pe piața globală. În ciuda economiei mondiale fragile, TCL a menținut cifre impresionante de vânzări TV la nivel mondial. Numai în primul trimestru al anului 2020 s-au vândut 4,27 milioane de televizoare marca TCL.

Fondată în 1981, astăzi este prezentă în peste 160 de țări. Pe locul al doilea din punct de vedere al volumului de vânzări pe piața globală a televizoarelor, în 2019, potrivit celui mai recent raport Sigmaintell, TCL operează propriile sale centre de cercetare, producție și dezvoltare de produse electronice de larg consum, de la televizoare și dispozitive audio, la produse inteligente pentru casă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *