GEFCO semnează un parteneriat cu Polestar pentru livrarea de mașini la domiciliu în China

GEFCO, lider mondial în soluții complexe pentru lanțul de aprovizionare și lider european în logistica auto, a semnat un parteneriat cu Polestar, o marcă premium de mașini electrice, pentru a livra la domiciliu autoturisme clienților din Shanghai și Beijing. Moveecar, un brand GEFCO axat pe managementul vehiculelor, conduce această nouă relație de business.

„Suntem foarte încântați că am fost aleși de Polestar în China”, a comentat Laurent Sik, directorul general al GEFCO China. „Polestar permite personalizarea experienței de client de vehicul electric, iar noi suntem încântați să facem parte din acest proces. Cu serviciile Moveecar, Polestar oferă clienților libertatea de a alege unde și când vor să fie livrat vehiculul lor, fără a fi nevoie să meargă la magazin.”

Polestar este marca independentă suedeză de autovehicule electrice performante, fondată de Volvo Cars și Geely Holding. Înființată în 2017, Polestar se bucură de sinergii tehnologice și de inginerie cu Volvo Cars și, ca urmare, beneficiază de economii de costuri semnificative.

Polestar Home Delivery Service web

„Cu soluția logistică inovatoare de la GEFCO, conducem noua tendință în serviciul de livrare a mașinilor.” a declarat Gao Hong, președintele Polestar China. „Un început al acestei călătorii alături de Polestar, livrarea la domiciliu construiește o legătură emoțională între Polestar și clienți.”

„GEFCO a fost un partener logistic de lungă durată în serviciile de logistică a vehiculelor finite pentru companiile Grupului din Europa și China. Livrarea mașinilor Polestar la casele clienților va contribui la experiența fără complicații, pe care o oferim, iar pentru acest obiectiv avem nevoie de parteneri logistici capabili, care au competența și echipamentele necesare “, a declarat David Pansinger, directorul general SCM la Polestar.

GEFCO a mobilizat o flotă de camioane pentru a asigura livrarea la domiciliu a mașinilor electrice Polestar în cele două orașe. Beneficiind de servicii complete de urmărire a livrării, clienții sunt anunțați în timp real care este momentul în care ar putea primi livrarea. GEFCO lucrează, de asemenea, cu Polestar pentru a gestiona servicii de compound management, pe termen scurt, pentru vehicululele finite. Acest nou contract se bazează pe relația pe care GEFCO a dezvoltat-o cu Volvo, din 2016, pentru transportul vehiculelor finite din Europa către China.

DESPRE MOVEECAR

De la prima înmatriculare până la sfârșitul vieții mașinilor, Moveecar este un brand al Grupului GEFCO care oferă o gamă largă de servicii la cerere pentru jucătorii din industria de mobilitate (producători auto, comercianți, companii de leasing, licitații etc.). Serviciile integrate Moveecar sunt concepute pentru solicitările individuale sau multiple ale companiilor de mobilitate, inclusiv depozitare, reparații, transport și evaluări, precum și servicii de concierge și administrative. Folosind expertiza GEFCO și rețelele profesionale de parteneri, soluțiile Moveecar sunt disponibile printr-o platformă digitală plug-and-play dinamică.www.moveecar.com

DESPRE GEFCO

GEFCO este un expert global în lanțul de aprovizionare multimodal și un furnizor de frunte de logistică auto în Europa. Cu peste 70 de ani de experiență în gestionarea lanțurilor de aprovizionare complexe, GEFCO inventează soluții inteligente, agile și durabile pentru a satisface nevoile partenerilor săi într-o gamă largă de industrii. Rețeaua mondială GEFCO se întinde pe cinci continente, cu 15.000 de angajați în 47 de țări. În 2019, Grupul a generat venituri de 4,7 miliarde EUR.

www.gefco.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *