RAZER ADUCE TEHNOLOGIA DE SUNET THX® PENTRU TOATE PC-URILE DE GAMING DE PE PLANETĂ

Noua aplicație dezvoltată de Razer pentru Windows 10  oferă o experiență captivantă făcând tehnologia THX disponibilă pentru toate căștile, indiferent de producător

Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat azi disponibilitatea Razer THX® Spatial Audio App pentru Windows 10. Noua aplicație oferă sunet surround 7.1 prin intermediul unor boxe virtuale ce pot fi ajustate pentru un sunet pozițional superior. Astfel, Razer THX Spatial Audio App îmbunătățește experiența de gaming , putând fi folosit cu toate tipurile de căști, oferindu-le jucătorilor cea mai bună experiență surround, indiferent dacă utilizează o conexiune jack de 3.5mm, Bluetooth sau USB.

“Împreună cu THX, am dezvoltat o soluție audio captivantă, care răspunde la cea mai des întâlnită nevoie a jucătorilor, poziționare audio dinamică și precisă,” a declarat Alvin Cheung, Senior vice president al diviziei de periferice din cadrul Razer. “Am reușit să obținem acest rezultat pornind de la experiența de sunet cinematografic al THX, căreia i-am adăugat o gamă largă de posibilități de personalizare, pentru un reglaj fin menit să îmbogățească experiența ascultătorului.”

“THX este încântată să colaboreze cu Razer pentru a îmbunătăți experiența de gaming prin THX Spatial Audio,” a declarat Jason Fiber, Senior vice president și General manager al diviziei de tehnologii mobile a THX Ltd. “Aplicația oferă o experiență veridică nu doar în gaming, ci și în cazul vizionării de filme și ascultării de muzică.”

Sunet pozițional pentru cea mai bună experiență audio de gaming

THX Spatial Audio oferă una dintre cele mai autentice experiențe de sunet pozițional, chiar și ascultând surse pur stereo, mulțumită motorului de procesare audio de la THX. În mod obișnuit, sistemele de sunet surround necesită o sursă audio optimizată pentru o configurație multi-speaker, însă motorul de procesare audio THX este capabil să producă un câmp auditiv larg, cu o poziționare veridică a sunetelor în spațiul auditiv, chiar dacă este utilizată o sursă cu doar două canale. Indiferent dacă este utilizată o sursă stereo, 5.1 sau 7.1, procesarea THX combinată cu sistemul unic de poziționare a difuzoarelor virtuale oferă ca rezultat un sunet 3D ce este perceput instinctiv ca fiind natural, aducând astfel jocurile la viață.

Orice gamer este de acord cu faptul că localizarea precisă a oponentului reprezintă diferența dintre a câștiga și a pierde. Cu aplicația Razer THX Spatial Audio, jucătorii pot identifica rapid poziția adversarilor bazându-se exclusiv pe zgomotele pe care aceștia le produc  în joc, iar acesta este un avantaj competitiv major. Acest nivel de acuratețe reduce în mod considerabil și oboseala. Prin faptul că jucătorul nu mai trebuie să depună un efort considerabil de a înțelege poziția inamicilor, acesta poate avea sesiuni de joc mai bune, cu durate mai lungi.

Opțiuni numeroase pentru o experiență surround personalizată

Grație anilor de experiență în modelarea 3D a sunetului, THX a realizat faptul că fiecare persoană aude în mod diferit și are propriile preferințe în ceea ce privește sunetul: volumul, frecvențele și direcția sunetului sunt experimentate diferit de fiecare individ. Pentru a oferi o experiență completă de ascultare, aplicația Razer THX Spatial Audio include o suită bogată de opțiuni de personalizare. Printre ele se numără poziționarea difuzoarelor virtuale, ajustarea distanțelor și a volumului, aceste aspecte permițându-le fiecărui utilizator să modifice experiența surround după propriile preferințe auditive.

Mai mult, utilizatorii pot personaliza sunetul oricărui joc și a oricărei aplicații media, astfel încât să reproducă exact condițiile în care creatorii conținutului respectiv au dorit ca acesta să fie ascultat. Utilizând secțiunea Equalizer din aplicația Razer THX Spatial Audio, utilizatorii pot alege dintr-o varietate de setări predefinite denumite THX Tuned Presets, sau pot crea, modifica și salva propriile configurații ale egalizatorului pentru o experiență de ascultare perfectă, personalizată. Atunci când utilizatorul dorește să se joace, motorul audio THX îi va furniza sunet pozițional care îl va ajuta să câștige, iar când acesta dorește să se relaxeze ascultând muzică, nu trebuie decât să schimbe profilul de sunet din aplicația Razer THX Spatial Audio, iar aceasta îi va oferi o experiență plină și captivantă, care-l va face să creadă că se află pe scenă, între artiștii preferați.

Compatibilitate maximă

Razer THX Spatial Audio App pentru Windows 10 a fost proiectată să funcționeze cu toate brandurile de căști, făcând disponibilă experiența THX Spatial Audio pentru cât mai mulți utilizatori cu putință. Compatibil cu tipurile de conexiune de 3.5mm, USB și Bluetooth, acum toți utilizatorii au posibilitatea de a-și îmbunătăți experiența audio stereo, dar și sunetul virtual 5.1 sau 7.1, utilizând Razer THX Spatial Audio App.

Razer THX Spatial Audio App se instalează împreună cu un widget ce poate fi accesat prin intermediul Windows Game Bar pentru Windows 10 (combinația de taste Win + G) și care oferă acces rapid la funcțiile de bază precum schimbările setărilor de egalizator în timp real.

DESPRE RAZER THX SPATIAL AUDIO APP

  • Poziționare audio superioară, indiferent de sursa de sunet: Localizarea sunetelor se face precis, tehnologia fiind superioară configurațiilor 7.1.
  • Optimizată de THX: Aplicația oferă un câmp auditiv de un realism ridicat, cu o calitate specifică industriei cinematografice.
  • Calibrarea sunetului surround: Posibilitățile de ajustare a sunetului pozițional permit crearea unui câmp auditiv perfect, bazat pe preferințele fiecăruia.
  • Ajustare EQ și profiluri THX predefinite: Fie că dorește mai mult bass sau mai multă claritate, utilizatorul poate ajusta frecvențele joase, medii și înalte din aplicație.
  • Compatibil cu conexiunile de tip 3.5mm, Bluetooth și USB

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

12,49 Euro în cazul upgrade-ului de la 7.1 Surround

24,99 Euro pentru achiziția pachetului standard

Disponibil acum pe Razer.com

Pentru mai multe informații vizitați https://www.razer.com/thx-spatial-audio

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 70 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume adresate jucătorilor și Razer Fintech, unul dintre cele mai mari servicii de plăți digitale de tip online-to-offline din Asia de Sud-Est.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la Irvine și al doilea în Singapore, Razer are optsprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

DESPRE THX LTD.

Înființat de legendarul producător de filme George Lucas, în 1983, THX Ltd. și partenerii săi oferă experiențe cinematice, atât acasă, cât și pentru utilizatorii de dispozitive mobile. În ultimii 35 de ani, THX și-a extins categoriile de certificare dincolo de spațiul cinematografelor și a studiourilor profesioniste, în lumea electronicelor de larg consum, a diferitelor tipuri de conținut digital, a sistemelor de divertisment din automobile și a sistemelor de divertisment live. În mod curent, THX continuă să redefinească divertismentul, oferind noi tehnologii și garantând experiențe ce le oferă consumatorilor fidelitatea audio și video superioare, având ca scop transmiterea cu fidelitate a viziunii fiecărui artist către audiența din întreaga lume. THX Ltd. este deținut de Razer, și funcționează ca un subsidiar complet independent. Pentru mai multe informații vizitați  THX.com, sau canalele oficiale de Facebook, Instagram și  Twitter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *