Motorola edge+ dispune de cel mai puternic procesor din lume, cu sistem de inteligență artificială

Noul motorola edge+ este echipat cu cel mai puternic procesor 1 din lume, Qualcomm Snapdragon 865. Smartphone-ul oferă performanțe excepționale datorită procesorului, printr-o experiență de utilizare rapidă, plăcută, în care acțiunile de pe telefon sunt urmate de un răspuns rapid.

motorola edge+ are un procesor integrat 8-core, pe 64-biți, echipat cu nanotehnologie avansată, cu cele mai înalte performanțe posibile utilizate în prezent pe dispozitivele Android. Datorită acestei tehnologii, a fost posibilă creșterea performanței procesorului cu 25% (performanța grafică cu 20%) și în același timp a putut fi redus consumul bateriei cu 25% (partea grafică a procesorului cu 35%), comparativ cu generația anterioară Snapdragon 855.

Viteză și finețe

Pentru performanțe în aplicații, procesorul vine cu nucleul primar de 2,84 Ghz ARM-Cortex A77, dar și cu alte trei nuclee puternice de 2,42 GHz ARM-Cortex A77. Celelalte patru nuclee ARM-Cortex A55 care au un consum redus de energie și frecvență de 1,8 GHz, oferă performanțe suficiente și o durată de viață ridicată a bateriei în timpul utilizării normale a telefonului atunci când aplicațiile nu necesită performanțe maxime de calcul și grafică.

Numărul nucleelor influențează capacitatea smartphone-ului de a îndeplini funcțiile necesare, rapiditatea răspunsului și comutarea între aplicații. Cu alte cuvinte, având cel mai puternic procesor de pe piață, motorola edge+ este un guru al multitasking-ului.

Fotografii și videouri uimitoare

Noul procesor folosește la maxim inteligența artificială, iar camera foto și aplicațiile funcționează mai bine pe acest flagship folosind AI-ul integrat. motorola edge+ permite selectarea și utilizarea mai eficientă a modurilor de fotografiere, aplicarea automată a acestora și stabilizarea camerei. Performanța procesorului permite înregistrarea videoclipurilor cu rezoluție înaltă 6K, precum și utilizarea celei mai avansate tehnologii de stabilizare video prin combinarea stabilizării optice și electronice cu inteligența artificială.

Procesorul puternic este conectat la memoria de acces aleatorie LPDDR5, cu o capacitate de 12 GB, a cărei performanță și consum de energie redus contribuie la o productivitate și mai mare a lui motorola edge+. Capacitatea de stocare cu funcția Turbo Write integrată oferă o stocare de 256 GB, cu o viteză  de scriere a datelor de două ori mai mare față de celelalte dispozitive, folosind standardul UFS 3.0 pentru stocarea datelor.

De la viteză extremă, la performanță și multitasking, motorola edge+ le înglobează pe toate acestea cu ușurință și eleganță, datorită celui mai puternic procesor Qualcomm Snapdragon 865 și a caracteristicilor dispozitivelor Motorola.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *