ViewSonic propune proiectorul ViewSonic Smart LED X100-4K 4K Ultra HD pentru Home-Cinema Rec709

Bucuresti, 11 iunie 2020 – ViewSonic Corp., lider global pe piata solutiilor de afisare, anunta noul produs al seriei X – proiectorul Smart LED X100-4K cu rezolutie Ultra HD pentru home cinema – care este disponibil din iunie 2020 in Europa. Combinand rezolutia uimitoare 4K cu functionalitatea inteligenta de streaming, proiectorul ViewSonic® X100-4K iti permite mai mult ca niciodata sa experimentezi divertismentul direct de acasa la tine. Cu un design elegant, usor de instalat, acest proiector poate fi montat in tavan in orice living sau intr-o sala dedicata de home theater. Imaginile raman vii si clare la o luminozitate de 2.900 de lumeni, cu compatibilitate Rec. 709 si o rezolutie uimitoare 4K Ultra HD de 3840 x 2160. Caracteristicile inteligente integrate atat pentru Amazon Alexa si Google Assistant ofera confortul pe care il da controlul vocal. Cu difuzoare incorporate Harman Kardon si proiectarea pe un ecran cu dimensiuni de pana la 300 de inches, acest proiector 4K premium ofera o experienta cinematografica captivanta, perfecta pentru amatorii de filme si pasionatii de divertisment de acasa.

REZOLUTIE ULTRA HD 4K DE EXCEPTIE

Proiectat cu un chip avansat DLP® 4K Ultra HD cu tehnologie XPR, acest proiector ofera 3840 x 2160 pixeli diferiti asigurand o rezolutie UHD 4K cu 8,3 milioane de pixeli.

INSTRUMENTE DE CALIBRARE A CULORILOR CERTIFICATE ISF

Modurile de zi si de noapte certificate ISF (Imaging Science Foundation) permit optimizarea culorilor atat in medii luminoase, cat si in intuneric. Daca este necesar, tehnicienii certificati ISF pot asigura reglarea la fata locului a acestor setari pentru calibrarea personalizata a imaginii.

CONTROL İNTUİTİV TOUCH DE PE DİSPOZİTİVELE MOBİLE

Cu aplicatia vCastSender, dispozitivele mobile (cum sunt smartphone-urile si tabletele) se pot transforma in telecomanda pentru proiector. Utilizarea unui dispozitiv mobil ca telecomanda ofera functii intuitive de touch, tastare usoara si adnotari instantanee pe ecran, controland astfel mai simplu setarile proiectorului. Aplicatia vCastSender, este compatibila cu iOS 8.0 si versiunile ulterioare, precum si cu Android OS 5.0 si versiunile ulterioare.

SMART TV ACTIVAT

O interfata integrata Smart TV permite difuzarea si petrecerea timpului la filmele si emisiunile TV preferate de pe Netflix, YouTube si multe altele. De asemenea, puteti transmite continut multimedia de pe dispozitivele dvs. mobile prin WiFi.

ADAPTAREA LENTİLEİ LA PLANUL ORİZONTAL Sİ VERTİCAL

O caracteristica de schimbare a lentilelor atat pe orizontal, cat si pe vertical, permite reglarea sus – jos sau stanga – dreapta a obiectivului de proiectie. Aceasta caracteristica permite flexibilitate pentru plasarea proiectorului in instalari mai dificile.

INTRARI HDMI DUAL 3D BLU-RAY READY

Cu doua porturi HDMI, acest proiector se conecteaza perfect la orice dispozitiv compatibil HDMI si poate afisa imagini 3D direct de pe playerele Blu-ray 3D. Imaginile 3D pot fi vizualizate cu ochelarii care pot fi ViewSonic PGD-350, sau cu orice alti ochelari 3D compatibili.

SURSA DE LUMINA LED AVANSATA

Acest proiector utilizeaza cea mai recenta tehnologie solid-state cu LED, care nu contine mercur, lampi si filtre. Sursa de lumina LED permite utilizarea timp de peste 30.000 de ore*, consumand mai putin de jumatate din consumul de energie al unui televizor LCD standard, ceea ce reduce substantial costul total de detinere.

* Durata de viata a sursei de lumina poate varia in functie de utilizarea reala si de alti factori.

Functionalitatile proiectorului Smart LED ViewSonic® X100-4K sunt ilustrate video, iar mai multe detalii tehnice despre produs gasiti la link, cu recomandari de alte echipamente ViewSonic compatibile.

Pentru mai multe informatii despre ViewSonic, vizitati pagina ViewSonic.com si urmariti pe FacebookYouTube si Twitter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *