Noile laptopuri de gaming Lenovo™ Legion sunt echipate cu tehnologii NVIDIA® și Intel® de ultimă generație

Lenovo Legion™ le oferă pasionaților de gaming experiențe mai captivante, odată cu lansarea noilor laptopuri ce completează portofoliul companiei. Cele mai noi dispozitive Legion vor fi echipate cu cea mai recentă placă grafică NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER cu design Max-Q și procesoare Intel Core H-Series până la generația a 10-a.

Lenovo Legion 7i le va oferi gamerilor viteze mai mari și noi experiențe a jocurilor de tip AAA de astăzi, datorită tehnologiei GeForce RTX SUPER cu design Max-Q. La rândul său, Lenovo Legion 5i va fi disponibil cu placă grafică de până la RTX 2060. Noile laptopuri Lenovo Legion vor fi compatibile cu tehnologia NVIDIA G-SYNC™, ce oferă o experiență de gaming mai captivantă, fără întreruperi sau lag-uri. Noile PC-uri vor fi echipate cu cele mai recente procesoare Intel Core H-Series de până la generația a 10-a.

În plus, Lenovo Legion 7i și Lenovo Legion 5i vor fi primele produse compatibile cu tehnologia NVIDIA Advanced Optimus, ce oferă o mai bună eficiență a bateriei.1 Dezvoltată în colaborare cu NVIDIA, tehnologia Advanced Optimus detectează sarcinile plăcii grafice și conectează automat la ecran fie placa grafică NVIDIA (pentru operațiuni intense), fie procesoarele grafice integrate (pentru operațiuni mai puțin solicitante). Astfel, tehnologia ajută la păstrarea duratei de viață a bateriei în timpul consumului mai puțin intens și oferă performanță maximă și în timpul gaming-ului.

Laptopurile Lenovo Legion 5i și Lenovo Legion Y540 cu placa grafică RTX 2060 vor fi disponibile cu un preț de pornire de 999 de dolari. Laptopurile Lenovo Legion 7i și Lenovo Legion Y740 cu placa grafică RTX 2070 vor fi disponibile cu un preț de pornire de 1.199 de dolari.

Accesați Lenovo StoryHub pentru mai multe detalii despre noile laptopuri Lenovo Legion 7i și 5i, precum și despre noi oferte suplimentare de jocuri. Pentru mai multe informații despre partenerii noștri, accesați anunțul Intel aici și anunțul NVDIA aici.

Pe baza datelor NVIDIA din martie 2020

LENOVO, LENOVO LEGION sunt mărci comerciale ale Lenovo. NVIDIA, GEFORCE, GEFORCE RTX SUPER și G-SYNC sunt mărci comerciale ale NVIDIA Corporation. Intel, logo-ul Intel și alte mărci Intel sunt mărci înregistrate ale Intel Corporation sau ale filialelor sale. Alte nume și mărci pot fi revendicate drept proprietatea altora. Toate celelalte mărci comerciale aparțin proprietarilor de drept. © 2020, Lenovo Group Limited.

Despre Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie globală din top Fortune 500, în valoare de 50 mld. USD, cu 57.000 de angajați în 180 de țări. Cu viziunea tehnologiilor mai inteligente disponibile pentru întreaga lume, Lenovo dezvoltă tehnologie inovatoare care contribuie la dezvoltare unei societăți digitale sustenabile și de încredere. Prin crearea și dezvoltarea celui mai complex portofoliu de infrastructură și dispozitive inteligente din lume, Lenovo susține procesul Intelligent Transformation, pentru a permite experiențe și oportunități mai bune pentru milioane de utilizatori din întreaga lume. Pentru mai multe detalii, vă rugăm vizitați  https://www.lenovo.com, urmăriți-ne pe LinkedInFacebookTwitterYouTube, Instagram, Weibo și citiți cele mai noi informații pe Storyhub.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *