Păstrează amintirea fiecărui moment cu noul moto e6s

moto

E momentul să faci cunoștință cu cel mai nou produs din familia moto e, moto e6s – un nou dispozitiv Motorola care îți oferă un sistem dual de camere foto de top și performanță ultra receptivă la un preț accesibil.

moto e6s face fotografii uimitoare, de calitate superioară, datorită noului sistem dual de camere foto. Camera de 13 MP cu focalizare ultra rapidă face fotografii creative împreună cu senzorul de profunzime pentru un fundal blurat și portrete superbe. Conținutul surprins se vede pe un display-ul Max Vision de 6.1”. În plus, te poți bucura de perspectiva wide-view, cu ajutorul căreia filmele, programele și jocurile preferate vor prinde viață într-un mod unic până acum – potrivindu-se perfect în mâinile tale.

Acum e și mai simplu să accesezi rapid și ușor dispozitivul cu un cititor de amprentă localizat convenabil și discret la spatele telefonului. Odată ce te-ai conectat, uită de lag datorită procesorului octa-core ultra receptiv de 2.0GHz.  moto e6s răspunde la fiecare atingere, apăsare și glisare, astfel încât să poți accesa imediat ceea ce te interesează. Cu 32 GB de stocare incorporată, ai suficient spațiu pentru fotografii, muzică și filme și poți oricând adăuga până la 256 GB utilizând slotul pentru cardul microSD1.

moto e6s  vine cu un design rezistent la apă2, care protejează telefonul atât la interior, cât și la exterior.

Disponibilitate și preț

moto e6s va fi disponibil în următoarele săptămâni în țări selectate din America de Sud, Europa și Asia. Pentru informații  și specificații complete, vizitați site-ul nostru web.

Declinarea responsabilității

1Suportă un card microSD de până la 256GB, cardurile microSD se vând separat. Conținutul cu restricții DRM este posibil să nu poată fi transferat pe card.

2Design-ul avansat rezistent la apă crează o barieră care protejează împotriva expunerii moderate la apă, cum ar fi scurgeri accidentale, picături de apă sau ploaie ușoară. Nu este conceput pentru a fi scufundat în apă, sau expus la apă sub presiune sau alte lichide; Nu este impermeabil.

Anumite caracteristici, funcționalități și specificații de produs pot depinde de rețea și stau sub rezerva unor termeni, condiții și taxe suplimentare. MOTOROLA, Logo-ul stilizat M, MOTO și familia MOTO de mărci sunt mărci înregistrate ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Qualcomm Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și/sau subsidiarelor acesteia. Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrate în Statele Unite și alte țări. Android este marcă înregistrată a Google LLC. ©2019 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *