Elemente necesare pentru constructia unui gard rezistent

Desi marea majoritate a vietii mele, inclusiv copilaria, am petrecut-o la tara, n-as spune ca am invatat foarte multe despre cum sta treaba cu toate constructiile si elementele necesare. Aud tot felul de femei pentru care partea asta prea putin tehnica pentru ele, adica informatiile cu si despre constructii, reprezinta efectiv un fleac.

Omul de rand din ziua de astazi, inclusiv femeia, cred ca ar trebui sa stie pe putin cateva lucruri din toate: si de masa, si de copil, dar si de casa. Pe acelasi principiu mizez si atunci cand vine vorba de barbati. Niciodata nu se stie cand te retragi la casa ta personala unde trebuie sa te descurci singur. Bineinteles, parintii iti vor fi la dispozitie mai mereu, de cele mai multe ori, dar odata plecat din sanul familiei mai exista si acel orgoliu si spirit de independenta care ne face sa ne dorim evolutia personala, fara ajutor din exterior.

Si e mult mai simplu sa faci o familie armonioasa cand ambii indivizi ai unei perechi stiu sa faca de toate si sa se completeze impreuna.

Nu stiam dar mi-am dorit sa aflu care sunt elementele definitorii ale unui gard ca, desi nu mi-am propus sa ma mut la tara prea curand, niciodata nu se stie.

Cautand, intreband, in cele din urma raspunsul se arata. In alcatuirea unui gard, indiferent de destinatia acestuia, va fi nevoie de: plasa bordurata dedeman, dar nu numai, stalpi de sustinere, cleme, sarma, cuie si eventual un ciocan. Imbinaturile se fac foarte usor, stabiind intai pozitia stalpilor de sustine si mai apoi adaugarea de panouri sau plase speciale pentru tipul gardului si fixarea acestora. N-o sa intru prea mult in detaliu, caci e o “meserie” care se invata usor. iar materialele de lucru pot fi achizitionate integral din acest magazin cu materiale de constructii .

Zic sa ne apucam de treaba!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *