In ultimii ani, in designul interior al caselor, a reapărut semineul atat ca element de decor cat si ca sursa de caldura, in unele cazuri, semineul tine locul centralei termice incalzind toata casa, pentru acesta este nevoie de un semineu special precum si de instalații speciale insa rezultatul este uimitor, te poti relaxa privind focul iar in acelasi timp este incalzita toata casa.
Semineu
Semineu
Tot mai multe firme nou aparute pe piata comercializeaza sisteme termice insa Seminee Expert ofera servicii atat de distribuire cat si montaj, de asemenea poti primi din partea reprezentantilor firmei si recomandari privind tipul de semineu care este cel mai potrivit pentru casa ta pentru a te putea bucura de cele mai bune momente calduroase oricand.
Stiai ca exista seminee ce nu necesita cos de fum?
Probabil de fiecare data cand ti se recomanda sa alegi un semineu pentru casa ta cea noua, te gândesti ca ai nevoie de un cos imens prin care sa iasa fumul. Daca optezi pentru un semineu pe lemne, este recomandat sa alegi un cos ceramic Tona Germania sau cos din inox Entop-Olanda, ambele sunt vandute de Seminee Expert.
Primul tip de semineu ce nu necesita cos de fum este cel electric, acesta functioneaza doar cu ajutorul energiei electrice dupa cum se recunoaste din nume. Un alt tip de semineu care nu are nevoie de un cos de fum este cel cu gaz, acesta avand un tip de evacuare concentrica, este mult mai usor de întreținut iar aprinderea se face doar prin apasarea unui singur buton, reglarea intensitatii flacarilor se face folosind telecomanda, nimic nu poate fi mai relaxant decat sa stii ca poti regla focul stand pe canapea si urmarind emisiunea preferata la TV.
Semineele cu bio-etanol sunt cele mai prietenoase cu mediul din toata gama de sisteme termice, pe langa faptul ca nu necesita cos de fum deoarece nu elimina mirosuri neplăcute si nici gaze toxice, semineele bio au o ardere benefica atat pentru oameni deoarece ofera caldura cat si pentru plante pentru ca in urma arderii rezulta CO2 si apa, dipxidul de carbon ( CO2 ) fiind absorbit de plante, ajutandu-le in procesul de fotosinteza.
Cum intretinem semineul?
Daca in general curatarea sistemelor de încălzire iti da batai de cap, in cazul semineului ju v-a fi la fel datorita procesului de ardere curata. Pentru stergerea sticlei termorezistentanu folositi niciodată detergenti din comert care contin substante corozive sau abrazive pentru ca acestea pot face ca sticla sa isi piarda proprietățile.
Pe parcursul unui an, trebuie realizate doua curatari mecanice a cosului de fum si a semineului, pentru a avea mai multa siguranta ca nu faci ceva gresit, este important sa apelezi la persoane calificate in acest domeniu, Seminee Expert recomanda serviciile oferite de A.S.F.O.C.H. Pentru ca geamul seminelui sa nu se inegreasca se recomanda folosirea lemnului uscat, inde cazul in care folosesti lemn ud iar sticla se v-a afuma, o poti sterge cand se raceste cu ajutorul unei lavete umede imbibata usor in cenusă.
Comandă caldura pentru zilele racoroase
Seminee Expert iti sta mereu la dispozitie la un click distanta, ii poti găsi oricand pe aici, tot acolo vei putea alege sisteme de încălzire pentru casa ta. In portofoliul de produse gasesti seminee, sobe, accesorii pentru seminee, sisteme de evacuare si altele.