Concursul Record Romania care te trimite in Elvetia

Record Romania lanseaza concursul The Open Door la puterea a doua, pentru cei care vor să devină parteneri și pentru cei pasionați de fotografie/cei care au intalnit in activitatea lor usi automate Record. Miza? O super calatorie in Elvetia si multe alte premii.
Ce trebuie să faci pentru a intra in concursul pentru parteneri?

Distributie RECORD

Sa semnezi contractul de distributie si sa achizitionezi usi automate Record (glisante, batante, rotative). Pentru minim 20 de usi automate cumparate pana in 31 decembrie 2018, se aloca fara tragere la sorti un premiu constand intr-o excursie in Elvetia. Pentru fiecare 5 usi automate cumparate vei primi automat o sansa pentru extragerea finala a celor 5 excursii.

Ce castigi?

5 excursii in Elvetia prin tragere la sorti

pentru achizitii de peste 20 de usi automate vei fi invitat automat la o vizita in Elvetia

Xby Counterflix

Excursiile in Elvetia se vor organiza in anul 2019 si includ vizita la producatorul Record.

Durata

Concursul se desfasoara in perioada 1 ianuarie 2018 – 31 decembrie 2018.

Cel de-al doilea concurs cuprinde 2 secțiuni:

1.Sectiunea fotografie

Concurs de fotografie – premii excursii in Elvetia, Camera GoPro Hero 6, imprimanta pentru fotografii.

2. Sectiunea proiecte

Proiecte de arhitectura care au in componenta usi automate Record, premii excursii in Elvetia, o tableta Ipad Pro, casti profesionale.

FOTOGRAFIE

Concurs The Open Door

Cum particip?
Pozezi cu aparatul foto sau cu telefonul o usa Record, in Romania si o trimiti la adresa – marketing@aluterm.ro, impreuna cu numele tau, numarul de telefon, email si un nume sugestiv pentru fotografie. O comisie de experti va juriza toate pozele in 2019. Castigatorii vor fi prezentati la evenimentul de extragere a castigatorilor celor 5 excursii de la sectiunea – Distributie (mai sus). Fotografiile vor fi prezentate in site impreuna cu numele tau si numele fotografiei.

Ce urmaresc?
Fotografia trebuie sa arate intr-un mod sugestiv, original, expresiv, cele doua idei care stau la baza Record Romania – the open door si spatii pentru viata.

Ce castigi?
Premiul intai castiga o excursie in Elvetia. Premiul 2 este un GoPro iar premiul 3 este reprezentat de o imprimanta foto.

Durata
Poti trimite fotografii pana la 31 decembrie 2018. Castigatorul va fi desemnat la inceputul anului 2019 in cadrul unui eveniment international The Open Door 2018.

Proiect

Concurs The Open Door

Cum particip?

Daca ai fost implicat intr-un proiect care a inclus usi automate Record in Romania, trimite pe adresa marketing@aluterm.ro detalii despre acest proiect impreuna cu randari/poza si povesteste in minim 100 de caractere experienta ta la acest proiect. O comisie de experti va juriza fiecare proiect si castigatorul va fi prezentat in momentul tragerii la sorti pentru sectiunea Distributie (mai sus). Proiectele vor fi publicate pe site-ul Record.

Selectia castigatorilor

Proiectele castigatoare vor fi alese din perspectiva corelarii lor cu valorile Record Romania exprimate prin conceptele – the open door si spatii pentru viata.

Ce castigi?

Premiul intai castiga o excursie in Elvetia, premiul al doilea o tableta IpadPro iar premiul al treilea castiga un set de casti audio profesionale.

Durata

Poti inscrie proiectul pana la 31 decembrie 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *