Premieră la Street Delivery: Epson dă viață zidurilor de pe Arthur Verona

  • Amunoraș.ro, primul proiect care transformă calcanul de pe strada Arthur Verona în partener de conversație despre Smart Cities
  • Epson va proiecta ideile publicului cu videoproiectorul Epson EB-L1755U
  • Pentru prima data in istoria Street Delivery, muralul este desenat de o echipă de fete

 București, 15 iunie 2018 – Epson susține cu know-how și tehnologie laser 4K enhanced primul proiect din istoria Street Delivery care îi va ajuta pe vizitatorii festivalului să „scrie” pe zidurile din centrul Capitalei. Dedicată orașelor smart, ediția din acest an a festivalului de stradă va profita de inovațiile din spatele echipamentelor de proiecție Epson pentru a transforma, pentru prima dată, calcanul de pe strada Arthur Verona într-un uriaș display.

Timp de trei zile, pictura se va transforma din formă de exprimare statică în partener de conversație. Vizitatorii vor fi cei care vor alege cuvintele care cred că le descriu cel mai bine relația pe care o au cu orașul. Iar dacă și le vor face și publice, prin postarea pe pagina www.amunoras.ro, atunci opiniile merg la vot. Duminică, în ultima zi de Street Delivery, verbul cel mai apreciat va fi proiectat pe calcanul de pe Arthur Verona, completând, practic, partea lipsă din mural.

Un proiect smart are nevoie de tehnologie pe măsură, astfel că peretele va prinde viață cu ajutorul videoproiectorului Epson EB-L1755U. Datorită performanţelor rezoluţiei WUXGA cu o luminozitate excepţională, de 15.000 de lumeni, şi culorilor intense, vibrante, precum şi performanţelor fiabile, cu minimă întreţinere, videoproiectorul cu sursă de lumină laser EB-L1755U este ideal pentru proiecţii gigant, în spaţii mari. Uşor de instalat şi de întreţinut, acest proiector cu amplificare 4K oferă o soluţie perfectă pentru scenarii în care sunt necesare performanţe şi durabilitate de top.

Pe lângă magia pe care o va proiecta pe Arthur Verona, Epson îi va aștepta pe trecători și la standul propriu, unde va imprima pe loc fotografii pentru vizitatori. Responsabilă va fi imprimanta foto L810, creată special pentru pasionaţii de fotografie. Cu L810 imprimarea de fotografii este accesibilă şi are un cost foarte mic. Cu cerneala cu care este livrată imprimanta, se pot tipări până la 1.800 de fotografii 15×10 cm, cu un cost pe fotografie extrem de redus.

În spatele muralului gigant se află, pentru prima dată in istoria Street Delivery, o echipă formată exclusiv din fete: Wanda Hutira X Livi Po X Graffetele X Ana Constantinescu X Irina Giuglea X Laura Ionescu X Ira MerzlichinMihaela SemeniucAndreea Pe Câmpii.

Despre Epson

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenţi, ceasuri şi roboţi industriali, compania se concentrează pe promovarea inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, grupul Epson are peste 76.000 de angajaţi în 87 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.http://global.epson.com/

Despre Epson Europe Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.830 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2016 au fost de 1.7 miliarde de Euro. http://www.epson.ro

Programul „Viziunea ecologică 2050”

http://eco.epson.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *