Jumatatea anului 2018 vine cu noi colectii de parchet stratificat in magazinul e-parchet.ro

Daca te intrebi de ce sa iti schimbi parchetul masiv, rigid, cu parchet stratificat, iata cateva avantaje ale parchetul stratificat:

Optand pentru acest tip de parchet, vei economisi bani pe termen lung, doarece nu vei avea nevoie sa il inlocuiesti ani de zile. Spre deosebire de parchetul din lemn de esenta tare sau de marmura, parchetul stratificat nu se estompeaza in lumina soarelui si este rezistent la pete, impacturi si zgarieturi. In plus, se instaleaza mult mai facil, nefiind nevoie de cleiuri speciale.

Varietatea larga de modele de specii de copaci si texturi de pardoseli stratificate imita foarte bine lemnul real, astfel incat alternativa de lemn masiv nu mai se prezinta atat de atragator.

Odata ce ai instalat parchetul stratificat, in curand va trebui sa il si cureti. Curatarea acestui tip de parchet este la fel de simpla precum montarea sa. Nu vei avea nevoie de ceara sau de lustruire. Persoanele alergice vor fi incantate de faptul ca acest tip de parchet nu absoarbe praful.

Este de asemenea foarte sanitar datorita sistemului de inchidere etansa si a exteriorului din plastic, creand un scut impotriva umezelii. Nu se contracta sau extinde, precum lemnul din esenta tare, adevarata, si daca se produce umiditate, parchetul stratificat este usor de inlocuit.

Parchetul stratificat este prietenos cu mediul inconjurator, deoarece miezul HDF al placii este realizat fie din lemn de pin durabil din punct de vedere ecologic, fie din deseuri post-industriale de lemn, care altfel ar fi fost arse sau aruncate intr-un depozit de deseuri. Podelele stratificate, pe scurt, ofera aspectul de lemn de esenta exotica, fara a afecta speciile exotice sau pe cale de disparitie.

Xby Counterflix

Avand aceste lucruri in vedere, daca optezi pentru montarea de parchet stratificat, E-parchet.ro iti va oferi ocazia de a te plimba in propria locuinta ca intr-o poveste a calitatii, bunului gust si rafinamentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *