JYSK ajunge în Curtea de Argeș, unde deschide cel de-al 58-lea magazin din România

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, inaugurează cel de-al 58-lea magazin din țară în Curtea de Argeș. Cu o suprafață totală de 1000 mp, magazinul JYSK Curtea de Argeș va fi inaugurat joi, 24 mai, în strada Albești nr. 30F, Curtea de Argeș, începând cu ora 08.00.

“Suntem în plin proces de expansiune, iar un pas important în acest proces este inaugurarea noului magazin JYSK din Curtea de Argeș. Este cel de-al 6-lea magazin pe care îl deschidem în acest an. Vom avea o vară plină, deoarece avem în plan mai multe deschideri în orașe în care nu suntem încă prezenți, dar și în orașe în care avem deja magazine. Pentru locuitorii din Curtea de Argeș am pregătit un eveniment special în ziua deschiderii, pentru că fiecare deschidere este un moment care merită sărbătorit. Pe 24 mai clienții care vin în magazinul JYSK Curtea de Argeș vor fi întâmpinați de o atmosferă veselă, vom avea DJ, baloane, cadouri pentru cei mai matinali clienți, un mic dejun energizant și multe, multe oferte. Sperăm că locuitorii din Curtea de Argeș vor fi încântați să ne cunoască și să descopere gama noastră de produse scandinave pentru casă și grădină”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

JYSK a pregătit un eveniment special pentru clienți pentru a marca Marea Deschidere a magazinului JYSK Curtea de Argeș. În ziua inaugurării, pe 24 mai, începând cu ora 08.00, locuitorii din Curtea de Argeș sunt așteptați cu un mic dejun gustos format dintr-o cafea bună și energizantă și un croissant, cu o atmosferă veselă, cu muzică, baloane și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață, pernele fiind una dintre categoriile pentru care este recunoscut brandul JYSK.

“Echipa magazinului JYSK Curtea de Argeș așteaptă cu nerăbdare inaugurarea magazinului și este pregătită să ofere clienților servicii și produse de calitate. Avem o echipă de asistenți de vânzări bine instruită, gata să ofere celor care au nevoie sfaturi despre cele mai potrivite soluții pentru casa lor. De asemenea, în magazinul nostru clienții vor găsi un sortiment variat de produse dedicate somnului – saltele, perne, pilote, lenjerii de pat de calitate, mobilier de interior și mobilier de exterior cu design scandinav și decorațiuni pentru casă și grădină”, a declarat Viviana Varga, Director de magazin JYSK Curtea de Argeș.

Xby Counterflix

Clienții pot găsi mai multe informații despre ofertele si evenimentul de deschidere pe www.JYSK.ro/CurteaDeArges . Oferta completă cu toată gama de produse JYSK poate fi accesata pe magazinul online www.JYSK.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *