Bergerat Monnoyeur Caterpillar – New Range New Rules

In 1992, Caterpillar a lansat seria de excavatoare 300, care au transformat industria de constructii din intreaga lume. Astazi, prin lansarea modelelor NEXT GENERATION – Cat 320 GC, 320 si 323, producatorul american ridica inca odata stacheta in industria excavatoarelor. Noua gama ofera cresteri considerabile ale productivitatii si eficientei, reducerea semnificativa a consumului de combustibil si imbunatatiri remarcabile in ceea ce priveste siguranta operatorului.

Caterpillar introduce modele Cat 320 GC, 320 si 323 pe pietele din Europa prin Roadshow-ul “New range. New Rules.”, care face un tur al principalelor orase europene. In data de 15 aprilie, turneul de prezentare a debutat in orasul Ashford din Marea Britanie, iar pana pe 30 iunie caravana Cat va participa la peste 30 de evenimente din 11 tari, inclusiv in Romania.

Va invitam sa participati la Roadshow-ul “New range. New Rules.” care va ajunge pe 12-13 iunie la Mogosoaia, la sediul central al companiei din strada Morii nr. 5, continuand pe 15 iunie la Bacau (Centrul de afaceri si expozitii Bacau) si pe 19 iunie la Sebes (Balastiera firmei Elis Pavaje din Balomiru de Camp).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *