PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS primește astăzi un driver Game Ready Odată cu lansarea oficială v1.0 PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS (PUBG), NVIDIA lansează un driver Game Ready, ultimul din acest an

Game Ready la lansare

Disponibile anterior lansării, driver-ele Game Ready de la NVIDIA oferă cea mai bună experiență pentru jucătorii GeForce, printr-un gameplay optimizat de către inginerii NVIDIA și certificare WHQL de la Microsoft.

Încă din perioada Early Access a PUBG, NVIDIA a colaborat îndeaproape cu dezvoltatorii jocului pentru a optimiza experiența din joc. Prin compatibilitatea cu ShadowPlay HighlightsHBAO+, precum și cu alte tehnologii, NVIDIA demonstrează angajamentul față de jucători:

“PlayerUnknown’s Battlegrounds este o provocare pentru gaming-ul pe PC și vom lucra împreună cu PUBG Inc. până la lansare pentru a oferi cea mai bună experiență jucătorilor GeForce,” a declarat Tony Tamasi, senior vice president Content and Technology la NVIDIA. Echipa noastră de ingineri care se ocupă de efectele vizuale este la dispoziția PUBG Inc, oferindu-și expertiză în dezvoltarea jocurilor și contribuind la utilizarea celor mai recente tehnologii de simulare fiziză și grafică în PlayerUnknown’s Battlegrounds.

Game Ready în fiecare etapă

Sincronizat cu lansarea oficială v1.0 a PUBG, driverul Game Ready oferă cele mai recente optimizări pentru cea mai bună experiență de joc. NVIDIA face și o serie de recomandări  de plăci grafice pentru a juca PUBG la 60 FPS, la rezoluții de la 1080p la 4K, cu setări High și Ultra.

Un driver Game Ready a fost disponibil încă din luna august, odată cu începerea perioadei Early Access. Pe măsură ce PUBG evoluează ca și conținut și funcționalități, prin patch-uri și DLC-uri, driver-ele Game Ready evoluează și ele.

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS continuă să fie cel mai popular joc de PC din lume, cu un număr record de jucători pe Steam și peste 25 de milioane copii vândute. Astăzi, PUBG iese din perioada Early Access și dispune de o nouă hartă de deșert, precum și de alte îmbunătățiri.

Link-uri:

NVIDIA Press extranet:

www.nvidia-press.com

Povestea driver-ului Game Ready pentru PUBG pe GeForce.com: http://www.geforce.com/whats-new/articles/playerunknowns-battlegrounds-pubg-game-ready-driver

Articol specificații recomandate PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS GeForce.com:

https://www.geforce.com/whats-new/articles/playerunknowns-battlegrounds-pubg-geforce-gtx-recommended-gpus

Utilizarea NVIDIA ShadowPlay Highlights în PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS pe GeForce.com:

https://www.geforce.com/whats-new/guides/playerunknowns-battlegrounds-pubg-shadowplay-highlights-guide

NVIDIA HBAO+ explicat:

https://www.geforce.com/hardware/technology/hbao-plus/technology

Cea mai bună modalitate de a juca PUBG este prin intermediul plăcilor GeForce GTX din seria 10:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/products/pubg/

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS:

https://playbattlegrounds.com/main.pu

Twitter: @PUBATTLEGROUNDS

Facebook: @playbattlegrounds

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *