iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt disponibile in oferta Vodafone Romania

Bucuresti, 29 septembrie 2017 – iPhone 8 si iPhone 8 Plus, cele mai recente produse Apple, sunt disponibile pentru clientii Vodafone Romania in magazine si pe www.vodafone.ro incepand de vineri, 29 septembrie.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt noua generatie de iPhone si dispun de un design nou, cu sticla si aluminiu, disponibil in trei versiuni – space grey, silver si new gold – realizat cu cea mai rezistenta sticla integrata vreodata intr-un smartphone, ecrane Retina HD, chipset A11 Bionic, fiind proiectate pentru experiente augmentate. Cea mai populara camera din lume devine si mai performanta, iar incarcarea wireless reprezinta o noua capabilitate puternica pentru iPhone. iPhone 8 Plus dispune de camere duale de 12MP si beneficiaza de modul portret cu functia de Portrait Lighting, care ofera terminalului efecte de iluminare de studio, iar utilizatorilor, posibilitatea de a surprinde portrete uimitoare cu un efect de profunzime redus in cinci stiluri diferite de iluminare.

iPhone 8 este disponibil utilizatorilor Vodafone Romania la un pret incepand de la 299 Euro pentru versiunea de 64 de GB, iar iPhone 8 Plus la un pret incepand de la 399 Euro pentru versiunea de 64 de GB impreuna cu un pachet Super Red in valoare de 45 Euro pe luna. Mai multe detalii privind preturile si disponibilitatea se regasesc in magazine si pe www.vodafone.ro.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone Group are divizii in 26 de tari, 49 de retele mobile partenere si operatiuni de broadband fix in 17 tari. La 30 iunie 2017, Vodafone Group avea 523,5 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 18,5 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzand India si toti clientii Vodafone din entitatile create in urma unor fuziuni si asocieri. Pentru mai multe informatii, accesati www.vodafone.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *