Cat de utila este pardoseala flotanta?

Pardoselile flotante sunt utilizate in general pentru caldirile moderne de birouri, find instalate la o inaltime variabila. Aceasta trebuie sa se potrieasca cu materialele care vor fi amplasate dedesubtul ei.
Pardoseala flotanta a devenit foarte folosita datorita functionalitatilor sale. Cu ajutorul ei se realizeaza o distributie a aerului mult mai eficienta, avand astfel o racire mai buna a cladirii in care va fi instalata.

Este formata dintr-un cadru de metal care sustine panourile detasabile, acestea putand fi fabricate pe orice dimensiune dorita. Pe acest tip de pardoseala se poate aplica orice tip de finisaje, de la gresie pana la covoare PVC sau laminate in functie de design-ul dorit, lucru care poate fi oferit de cei de la Floor Consulting , care ofera un sprijin tuturor celor care doresc sa-si modernizeze spatiul in care isi desfasoara activitatea.

Scopul acestor pardoseli flotante este acela de a crea spatii mai flexibile si durabile, se pot monta sisteme de incalzire sau racire, intretinerea cadirii fiind mult mai putin costisitoare, deoarece necesita un consum mai redus de energie in comparatie cu alte resurse. Instalarea unei astfel de pardoseli poate schimba comportamentul termic al spatiului in care este instalata, aceasta se realizeaza in functie de nevoile si planul pe care clientul il prezinta la inceputul proiectului.

Avantajul principal al pardoselii flotante este acela ca pot fi schimbate numai anumite piese daca vor aparea defectiuni din diferite cauze. In cladirile moderne se opteaza pentru o pardosela flotanta la inaltimi diferite, iar in anmite locuri, oameni pot trece pe sub ele fara niciun fel de pericol, fiind montate chiar si sisteme de iluminat in ele.

Montajul unei astfel de pardoselii trebuie sa fie executat in mod corect pentru a prevenii eventualele situatii neplacute, de obiei de apeleaza la o firma specializata in domeniu, precum cei de la Floor Consulting, care vor stabilii in ce parametrii este potrivit sa se desfasoare acesta instalare. Modelele de padoseala flotanta sunt diverse, astfel ca pentru unele personalizate se pot alege cele cu design simplu, finisate ulterior cu modelul dorit de catre fiecare client.

Utilitatea unei pardoseli flotante a fost testata cel mai adesea in spatiile comerciale, unde majoritatea arhitectilor opteaza pentru acest tip de finisaj deoarece implica mai putine costuri, pot ascunde anumite lucruri sub ele avand acces mult mai usor, asa ca majoritatea trag cablurile prin aceste pardoseli, izolandu-le. In cazul unei defectiuni se poate ajunge mult mai usor la problema intervenita.

Spatiul dintre sapa de ciment si pardoseala permite ascunderea firelor instetice sau a tevilor, astfel incat activitatea sa nu fie impiedicata de aspectul inestetic al acestora in spatiile de birouri, cele comerciale si nu numai.

Cum sa iti transformi propria baie intr-un centru SPA BUCURESTI – 25 iulie 2017 Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate, Retail, Farmaceutic O baie simpla este suficient de relaxanta, dar exista cateva tipuri de produse pe care le poti folosi pentru a te bucura si mai mult de experienta unei bai relaxante, care sa te pregateasca pentru un somn linistit. sare de bazna sare de bazna Pentru multe persoane baia este un tabiet, un obicei care inseamna relaxare si calm, de care vor sa se bucure cat mai mult timp si mai des. O baie simpla este suficient de relaxanta, dar exista cateva tipuri de produse pe care le poti folosi pentru a te bucura si mai mult de experienta unei bai relaxante, care sa te pregateasca pentru un somn linistit. Alegerea produselor potrivite Pentru a te bucura pe deplin de rasfatul pe care urmeaza sa ti-l pregatesti, nu te opri la un singur produs si apropie-te cat mai mult de experienta completa a unui centru spa. Te sfatuim sa incepi cu produsele care iti vor rasfata pielea si corpul. Printre ele se numara uleiul pentru aromaterapie, spumantul de baie, sarea de baie, uleiurile de relaxare si masaj, gelurile de dus cu extracte de plante terapeutice, sapunuri naturale si lumanarile care isi transforma ceara intr-un ulei perfect pentru un masaj relaxant. Sarea de baie este un produs de aromaterapie foarte usor de utilizat si foarte eficient. Este produsul ideal pentru un rasfat complet in confortul casei tale. Sarea de baie are proprietati antibacteriene, iar dupa folosirea ei regulata vei simti ca ai pielea mai fina si mai supla. In plus, are un parfum placut si relaxant. Sarea de baie este foarte usor de folosit. Trebuie doar sa pui cantitatea dorita de tine in cada, sa lasi apa sa curga cu presiune peste sare si sa astepti sa se dizolve. Apoi te poti bucura de o baie calda si relaxanta care te va scapa de stres si oboseala adunata in decursul unei zile. Exista si saruri de baie mai speciale, care au diverse beneficii. Sarea de Bazna are efecte terapeutice de care te poti folosi atat pentru a te relaxa, dar si pentru a trata si ameliora anumite afectiuni. Foloseste sarea de Bazna in mod obisnuit, ca pe orice tip de sare de mare sau in forma de comprese, cataplasme sau bai partiale. Aceasta este recomandata pentru amelirarea bolilor si afectiunilor reumatismale, nevralgiilor sau afectiunilor ale sistemului nervos. Daca este pastrata in conditii corespunzatoare (loc uscat si curat), acest tip de sare nu isi pierde proprietatile terapeutice in timp, deci o poti folosi o perioada nedeterminata de timp. O baie obisnuita se poate tranaforma intr-un moment de relaxare completa daca folosesti produsele potrivite. Incearca-le pe cele care iti plac cel mai mult si ti se par potrivite pentru tine. Taguri: produse naturale, plantum, sare de bazna Permalink: http://www.comunicatedepresa.ro/gun-media/cum-sa-iti-transformi-propria-baie-intr-un-centru-spa Ti-a placut acest comunicat? Distribuie-l prietenilor pe retelele sociale!

O baie simpla este suficient de relaxanta, dar exista cateva tipuri de produse pe care le poti folosi pentru a te bucura si mai mult de experienta unei bai relaxante, care sa te pregateasca pentru un somn linistit.
sare de bazna
sare de bazna
Pentru multe persoane baia este un tabiet, un obicei care inseamna relaxare si calm, de care vor sa se bucure cat mai mult timp si mai des. O baie simpla este suficient de relaxanta, dar exista cateva tipuri de produse pe care le poti folosi pentru a te bucura si mai mult de experienta unei bai relaxante, care sa te pregateasca pentru un somn linistit.

Alegerea produselor potrivite

Pentru a te bucura pe deplin de rasfatul pe care urmeaza sa ti-l pregatesti, nu te opri la un singur produs si apropie-te cat mai mult de experienta completa a unui centru spa.

Te sfatuim sa incepi cu produsele care iti vor rasfata pielea si corpul. Printre ele se numara uleiul pentru aromaterapie, spumantul de baie, sarea de baie, uleiurile de relaxare si masaj, gelurile de dus cu extracte de plante terapeutice, sapunuri naturale si lumanarile care isi transforma ceara intr-un ulei perfect pentru un masaj relaxant.

Sarea de baie este un produs de aromaterapie foarte usor de utilizat si foarte eficient. Este produsul ideal pentru un rasfat complet in confortul casei tale. Sarea de baie are proprietati antibacteriene, iar dupa folosirea ei regulata vei simti ca ai pielea mai fina si mai supla. In plus, are un parfum placut si relaxant.

Sarea de baie este foarte usor de folosit. Trebuie doar sa pui cantitatea dorita de tine in cada, sa lasi apa sa curga cu presiune peste sare si sa astepti sa se dizolve. Apoi te poti bucura de o baie calda si relaxanta care te va scapa de stres si oboseala adunata in decursul unei zile.

Exista si saruri de baie mai speciale, care au diverse beneficii. Sarea de Bazna are efecte terapeutice de care te poti folosi atat pentru a te relaxa, dar si pentru a trata si ameliora anumite afectiuni. Foloseste sarea de Bazna in mod obisnuit, ca pe orice tip de sare de mare sau in forma de comprese, cataplasme sau bai partiale. Aceasta este recomandata pentru amelirarea bolilor si afectiunilor reumatismale, nevralgiilor sau afectiunilor ale sistemului nervos. Daca este pastrata in conditii corespunzatoare (loc uscat si curat), acest tip de sare nu isi pierde proprietatile terapeutice in timp, deci o poti folosi o perioada nedeterminata de timp.

O baie obisnuita se poate tranaforma intr-un moment de relaxare completa daca folosesti produsele potrivite. Incearca-le pe cele care iti plac cel mai mult si ti se par potrivite pentru tine.

A fost modificat Ghidul Solicitantului – Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul apelului de proiecte nr. POR 2016/6/6.1/2

În 25.07.2017, Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene (MDRAPFE) a emis ordinul de modificare a Ghidului Solicitantului – Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul apelului de proiecte nr. POR 2016/6/6.1/2, ce conţine condiţii specifice pentru accesarea fondurilor în cadrul priorităţii de investiţii 6.1 – Stimularea mobilității regionale prin conectarea nodurilor secundare și terțiare la infrastructura TEN-T, inclusiv a nodurilor multimodale. Astfel, principalele modificări prevăd:
MDRAP
MDRAP
· completarea prevederilor ghidului specific Priorității de investiții 6.1, cu referiri la posibilitatea încheierii de acorduri de parteneriat de colaborare între solicitanții de finanțare (consilii județene) și administrații bazinale de ape pentru suprafețe aflate în administrarea acestora și în proprietatea Statului român, asupra cărora se intervine prin proiectul propus spre finanțare prin POR 2014-2020.

· acordul de parteneriat va putea fi anexat la documentație inclusiv în perioada de verificare a documentației la Autoritatea de Management pentru POR, cu încadrarea cheltuielilor aferente lucrărilor în albiile râurilor în categoria celor eligibile.

· eliminarea obligativității depunerii auditului rutier ca anexă la cererile de finanțare propuse spre finanțare prin PI 6.1.

· modificarea procentului prevăzut de ghidul specific pentru încadrarea proiectelor finanțabile în limita de 150% pentru PI 6.1.

· actualizarea formei de contract – Clauze generale si clauze specifice POR.

· rectificarea unor erori materiale în cadrul formei orientative de contract de finanțare. A fost modificat art. 13, alin. (2) din Anexa 1 – Condiții generale POR prin specificarea posibilității rezilierii contractului de finanțare în cazul în care lansarea achiziției privind realizarea proiectului tehnic sau a achiziției principale de lucrări/ echipamente în cadrul proiectului nu se realizează în termen de maximum 6 luni de la intrarea în vigoare a contractului de finanțare, conform solicitării. S-a reformulat Art. 2 (2)- Condiții generale ale contractului cu privire la perioada de implementare a contractului. În acest sens, este necesară modificarea Anexei 6.1.5 a ghidului specific pentru a fi corelată cu Anexa 10.8 din cadrul ghidului general.

· textul ghidului specific a fost modificat prin includerea, la momentul contractării, a formularului nr. 1 – Fişă de fundamentare. Proiect propus la finanţare/ finanţat din fonduri europene în conformitate cu HG.93/2016 în vederea obținerii vizei de CFP.

· eliminarea unor documente obligatorii solicitate în cadrul etapei precontractuale, având în vedere principiul contractării la faza de studiu de fezabilitate.

· extinderea termenului din cadrul etapei precontractuale de 30 zile calendaristice în cazul în care este necesară actualizarea/ emiterea Hotărârilor de Guvern (HG) pentru demonstrarea drepturilor reale aferente proprietății publice și respectiv pentru obținerea autorizației de construire. Aceste documente pot fi aduse inclusiv în cadrul etapei de contractare, dar nu mai târziu de 60 de zile calendaristice calculate de la data primirii notificării privind demararea etapei precontractuale. În acest sens, solicitantul trebuie să demonstreze faptul că au fost realizate demersurile necesare pentru emiterea/ actualizarea respectivelor hotărâri, cel târziu în termenul prevăzut în cadrul etapei precontractuale pentru transmiterea documentelor solicitate.

· actualizarea Modelului A –Opisul cererii de finanțare.

Forma consolidată a Ghidului Solicitantului – Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul apelului de proiecte nr. POR 2016/6/6.1/2 este publicată pe site-ul www.inforegio.ro. Restul condițiilor și prevederilor din Ghidului Solicitantului – Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul apelului de proiecte nr. POR 2016/6/6.1/2 rămân neschimbate.

Directia Comunicare Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene

Bd. Libertatii nr. 16, Latura Nord, sector 5, cod 050706 (https://www.coduripostale.ro/Bucuresti/Bucuresti/Bulevard_Libertatii_nr._14-18/zip-050706) , Bucuresti Tel. 0372 111 499 presa@mdrap.ro

Site: www.mdrap.ro (http://www.mdrap.ro/) ,

www.fonduri-ue.ro (http://www.fonduri-ue.ro/)

Facebook: MinisterulDezvoltarii (http://www.facebook.com/MinisterulDezvoltarii) Twitter: eDezvoltare (http://www.twitter.com/edezvoltare) YouTube: eDezvoltare (http://www.youtube.com/edezvoltare)

Issuu: mdrt (http://www.issuu.com/edezvoltare) Slideshare: eDezvoltare (http://www.slideshare.net/edezvoltare) LinkedIn: http://bit.ly/1AKRZV6

Publicitate: Diferențe între printul pe poliplan, whiteback și blueback

Ne aflăm în plin sezon estival, iar bătălia între marketeri se dă în funcție de noutățile pe care le aduce fiecare pe piață. În materie de promovare outdoor, diferența este făcută de materialele cele mai rezistente pentru imprimare: poliplan , whiteback sau blueback.

În principiu, este vorba de un tip de hârtie specială pentru print outdoor, mai durabilă și mai groasă decât hârtia normală. Este folosită pentru afișe și panotaj exterior de mari dimensiuni.
Adrian Marinescu, reprezentant Cube Media Solutions

Dar care este diferența între print pe poliplan, whiteback și blueback? Când vine vorba de rezistență crescută la condiții meteo extreme, la umiditate și la razele puternice ale soarelui, fiecare dintre cele trei materiale se află în top. Haideți să descoperim împreună ce le diferențiază.

Print poliplan beneficiază de o suprafață special tratată pentru o aderare excelentă a cernelurilor folosite. Acest lucru garantează un print durabil și strălucitor. Print poliplan este executat pe un material dur, rezistent la zgârieturi și la rupere, cu cerneluri ecologice, pe bază de eco-solvent.

Același tip de cerneală folosim și pentru printurile whiteback și blueback. Așa cum le spune și numele, cele două materiale se diferențiază, în principal, prin culoarea hârtiei folosite pentru imprimare.

În principiu, este vorba de un tip de hârtie specială pentru print outdoor, mai durabilă și mai groasă decât hârtia normală. Este folosită pentru afișe și panotaj exterior de mari dimensiuni. Hârtia pentru whiteback și blueback se remarcă printr-o rezistență crescută la condiții meteo extreme, la umiditate și la razele puternice ale soarelui.

Practic, singura diferență este dată de tipul și culoarea hârtiei folosite pentru imprimare. Pentru printul whiteback, aceasta este albă, mată, cu verso total alb. În schimb, spatele hârtiei în cazul printului blueback este albastru. Acest lucru îi conferă afișajului outdoor vizibilitate sporită față de whiteback.

Printul whiteback, cât și cel blueback, se caracterizează, în primul rând, prin rezistența la umiditate, zgâriere sau rupere, dar și prin excelenta calitate a printului – culori vii, strălucitoare și contraste puternice. Dimensiunile la care putem imprima acest tip de hârtie sunt foarte variate, de la dimensiunile clasice – A4, A3, A2, A1 sau A0 – până la orice dimensiune, care să nu depășească lungimea de 50 de metri și lățimea de 1,5 metri.

De ce anume sa ținem cont cand alegem maşina potrivită?

A închiria o maşină, la prima vedere, pare un lucru simplu. Chiar dacă aşa s-a intentionat să fie încă de la începuturi, iar cei care conduc aceste firme de închirieri maşini Otopeni încearcă în continuare să simplifice lucrurile, clientul are şi el cateva îndatoriri simple, dar sănătoase.

A închiria o maşină, la prima vedere, pare un lucru simplu. Chiar dacă aşa s-a intentionat să fie încă de la începuturi, iar cei care conduc aceste firme de închirieri maşini Otopeni încearcă în continuare să simplifice lucrurile, clientul are şi el cateva îndatoriri simple, dar sănătoase. Fiindcă posibilitatea de a închiria o maşină, atunci cand situatiile impun locuirea la o distantă mare fată de casă şi imposibilitatea de a conduce propria-ti maşină, e un mare, foarte mare avantaj, de care se bucură din ce în ce mai multi oameni. Şi asta se întamplă tocmai fiindcă firmele, inclusiv cele romaneşti, au înteles că, pentru dezvoltarea acestei afaceri, la fel de important ca propriul caştig, e un client multumit de serviciile furnizate.

Pe pagina web a firmei de închirieri auto Otopeni, Kamo Auto, la partea în care firma îşi prezintă istoricul şi politica după care îşi conduce relatiile cu clientii, poate fi întalnit acest principiu altruist, conform căruia, la sfarşitul afacerii, toată lumea trebuie să fie multumită.

După calculele referitoare la felul în care îşi va petrece cineva perioada pentru care se deplasează, în functie de motivul deplasarii, după ce a hotărat ca este bine să închirieze o maşină, urmează o perioadă a căutării, mai ales atunci cand persoana este la prima afacere de acest gen. Căutarea aceasta are două etape: 1. Trebuie să găsească firma de la care va închiria maşina, şi 2. Trebuie să se hotărască asupra maşinii pe care o va închiria de la aceă firmă.

Ce factori trebuie luati în calcul atunci cand cineva îşi alege maşina pentru închiriat:

Numărul de persoane care fac parte din grup. Nu e nevoie de vreun calcul pentru a demonstra că o călătorie e cu atat mai plăcută, cu cat pasagerii călătoresc mai lejer. Asta e valabil şi în dreptul numărului şi volumului bagajelor fiecăruia. Bagaje multe înseamnă portbagaj încăpător. La fel de valabil e şi reversul, o singură persoănă călătorind într-o maşină in care încap uşor mai multe persoane, nu pare a fi rezultatul unui calcul în care s-a tinut cont de economie financiară.

Distanta care trebuie parcursă. Dacă distanta e mare, atunci e de preferat o maşină diesel. Dacă deplasarea cu maşina e pe distante mici, e bună o maşină pe benzină, luand în calcul preturile la combustibili.

Zona în care se gasesc portiunile de drum care urmează să fie parcurse. Dacă totul se desfăşoară pe autostrăzi sau drumuri europene, tot ce contează e să ai o maşină fără probleme tehnice. Dacă însă, sunt portiuni de drumuri judetene, sau drumuri de munte, trebuie o maşină puternică şi construită pentru aşa ceva. Eventual, pentru drumurile de munte, un SUV e mult mai potrivit decat o maşină cu un motor puternic, dar cu garda prea joasă.

Călătoria intr-o zonă cunoscută, nu presupune folosirea unui GPS. Pentru locuri necunoscute, însă, dacă timpul petrecut pe drum nu are ca scop trăirea unei aventuri, e bine ca maşina să aibă în dotare un GPS.

Indiscutabil, alegerea oricarei maşini sau firme de închirieri auto Bucureşti, are la bază cuprinderea tuturor cheltuielilor într-un anume buget. Astfel, indiferent de alegerea maşinii şi a dotarilor, trebuie respectat un echilibru între factorii amintiti şi bugetul disponibil.

Noua gama XPG GAMMIX de la ADATA debuteaza cu SSD-ul S10 PCIeGen 3×4 NVMe 1.2 si memoriile DDR4 D10

Spatiu de stocare si memorii destinate gamerilor, oferind performante optimizate si design subtire

ADATA® Technology, producator de top al modulelor DRAM de inalta performanta si al produselor NAND Flash, anunta lansarea noilor produse din seria XPG GAMMIX prezentate in premiera la Computex 2017. Debutul consta in SSD-ul PCIe3x4 NVMe 1.2 M.2 2280 GAMMIX S10, capabil sa atinga o viteza de 1800MB/s la citire si de 850MB/s la scriere, datorita tehnologiei premium 3D NAND, disponibil cu capacitati de pana la 1TB. Noul S10 se caracterizeaza printr-un radiator elegant, ce asigura o disipare accelerata a caldurii. Acesta este insotit de modulele de memorie DDR4 GAMMIX D10, care ofera, de asemenea, un scut termic personalizat pentru a asigura temperaturi mai scazute si performante mai stabile. Memoriile sunt disponibile pe culoarea negru si rosu, oferind viteze de pana la 3000MHz, cu o viteza de pornire de 2666MHz pe noile placi de baza Intel X299. Seria GAMMIX ofera gamerilor, pasionatilor de custom PC si overclockerilor optiuni suplimentare, care combina performanta si design-ul, intarind misiunea XPG de a asigura mereu experiente imbunatatite.

GAMMIX S10: PCIe3x4 NVMe 1.2 M.2 SSD
Cu viteze de pana la 1800 MB/s la citire si de 850 MB/s la scriere, modelul S10 maximizeaza eficienta slotului M.2 2280 si a protocolului NVMe 1.2 pentru a oferi performante sporite gamerilor si profesionistilor din domeniul graficii. Reduce durata transferurilor de date, timpul de incarcare si latentele la cautare si ofera un spatiu de stocare de pana la 1TB 3D TLC NAND cu un controler SMI.
Radiatorul XPG personalizat asigura faptul ca temperaturile sunt cu cel putin 10 grade Celsius mai mici decat in cazul SSD-urilor M.2 ne-ecranate, promovand stabilitatea si longevitatea. DRAM-ul si cache-ul SLC ajuta la mentinerea performantelor de top, cu evaluari IOPS de citire/scriere de 130K/140K. Modelul S10 sustine in continuare corectia erorilor LDPC si are un rating de 2 milioane de ore pentru MTBF. Acesta vine insotit de o garantie de 5 ani. Pe langa varianta de 1TB, utilizatorii mai pot alege si modele cu capacitate de 128GB, 256GB si 512GB.

GAMMIX D10: module de memorie DDR4 cu design agresiv
Modulele de memorie D10 DDR4 de culoare rosie si neagra sunt echipate cu PCB ADATA de culoare neagra si cu carcasa personalizata XPG cu profil zimtat, inclinat pentru a evoca un sentiment de putere si performanta. In acelasi timp, modulele D10 au o inaltIme relativ mica, permitand instalari mai usoare chiar si in carcase de dimensiuni reduse. Disponibile de la 2400MHz pana la 3000MHz, modulele S10 utilizeaza componente premium pentru o calitate si compatibilitate garantate. Pe placile de baza Intel X299, SPD-ul (serial presence detect) stabileste o frecventa de baza de 2666 MHz, in comparatie cu 2400 MHz pentru modulele de pe alte platforme. Placile de circuite integrate ale modulelor D10 au 10 straturi pentru a elimina interferentele si pentru a imbunatati calitatea semnalului, iar carcasa deschisa in partea superioara imbunatateste foarte mult disiparea caldurii in timpul jocurilor sau atunci cand se face overclocking. In interior, un strat de cupru imbunatateste si mai mult racirea. Datorita compatibilitatii Intel XMP 2.0, modulele D10 ofera capabilitati considerabile de overclocking. Acestea sunt livrate cu garantie pe viata, ca toate modulele de memorie ADATA si XPG.

Gigantul american ExxonMobil își premiază partenerul din Romania – Star Lubricants

Recunoașterea performanțelor economice ale Star Lubricants a venit și la nivel european, când compania românească a fost desemnată, pentru al doilea an consecutiv, câștigătoarea concursului Circle of Excellence – la secțiunea “Business Performance”. Prin intermediul acestei competiții gigantul american ExxonMobil evaluează în detaliu performanțele tuturor companiilor partenere de pe bătrânul continent și nu numai.
Star Lubricants – Gold Award for Business Performance
Star Lubricants – Gold Award for Business Performance
Firma clujeană s-a remarcat prin inițiative și programe inovative, astfel încât a fost desemnată câștigătoare în urma unei competiții acerbe în care au intrat peste 20 de companii de renume din sudul Europei.

„Pentru prima dată în ultimii 20 de ani, am intrat în competiție directă cu firme importante din Franța, Italia, Spania, cu tradiție de peste 50 de ani în domeniul lubrifianților. Când discutăm despre longevitatea companiilor private din România facem trimitere la companii care activează pe piață de maxim 27 de ani, 23 de ani în cazul nostru.
Pentru noi este o deosebită onoare să ne fie recunoscute inițiativele, strategia, munca echipei, într-un cadru atât de important. Dorim să îi felicităm cu această ocazie pe premianții locului II – Lubrigrupo, Portugalia, şi, respectiv, III – TTA Lubrifiants, Franța, deoarece ei reprezintă un adevărat model de dezvoltare în acest domeniu” a declarat Silviu Mototolea, CEO Star Lubricants.

În cadrul aceluiași concurs, Star Lubricants a obținut pentru a doua oară consecutiv premiul de argint la categoria “Distributor Industrial Excellence”, distincție acordată pentru derularea unui complex program dedicat industriei de mase plastice.

„Suntem mândri să colaborăm cu unul din șase producători de mase plastice din Romania şi să le putem furniza productivitate sporită echipamentelor” a adăugat Silviu Mototolea.

De asemenea, tot în cadrul acestei ediții a competiției, Star Lubricants a obținut și premiul de argint la categoria “Distributor Motorsport Excellence”. Distincția este o recunoaștere a implicării noastre din ultimii 15 ani în motor sportul românesc, alături de parteneri de renume, precum şi în organizarea a numeroase evenimente și concursuri online și offline pentru iubitorii sporturilor cu motor.

„Am realizat încă de la început că avem onoarea să reprezentăm în România un brand de referință, cu mare greutate în industria motor sportului, sinonim cu performanța – MOBIL 1.
Acest lucru ne-a obligat să creăm continuitate între acțiunile derulate pe plan internațional de către ExxonMobil – performanță în Nascar, Porsche SuperCup şi Formula 1, alături de McLaren sau RedBull Racing – şi cele dezvoltate la nivel național. Ne-am implicat activ in ultimii 15 ani in susținerea sporturilor cu motor din țara noastră, cu precădere în segmentul de raliuri.” a completat Silviu Mototolea.

Alături de toate aceste recunoașteri, Star Lubricants se distinge și prin implicarea activă în comunitatea din care face parte prin numeroase proiecte de responsabilitate socială, sponsorizări și evenimente dedicate copiilor cu nevoi speciale.

Star Lubricants este o companie cu peste 20 ani de experiență în domeniul distribuției de lubrifianți de motor și uleiuri industriale, cu o reputație impecabilă în livrarea de produse de înaltă calitate și cu un grad ridicat de satisfacție a clienților. Activitatea firmei se desfășoară prin intermediul a șapte puncte de lucru proprii cu o capacitate de depozitare de peste două milioane litri lubrifianți. Compania prezintă întreaga gamă de produse Mobil în cadrul unui show-room situat în incinta sediului central de la Cluj-Napoca.

Activând pe o piață a lubrifianților estimată la câteva sute de milioane de euro, Mobil 1 este unul dintre cele mai vândute branduri de lubrifianți din România. Cu o cifră de afaceri de peste 57 de milioane de lei în 2016 si un profit de aproximativ 2.7 milioane de lei, Star Lubricants reprezintă cu mândrie brandul Mobil în România. Compania clujeană comercializează peste 200 de tipuri de produse Mobil cu ajutorul unei echipe formate din circa 60 de persoane.

Gigantul american ExxonMobil își premiază partenerul din Romania – Star Lubricants

Recunoașterea performanțelor economice ale Star Lubricants a venit și la nivel european, când compania românească a fost desemnată, pentru al doilea an consecutiv, câștigătoarea concursului Circle of Excellence – la secțiunea “Business Performance”. Prin intermediul acestei competiții gigantul american ExxonMobil evaluează în detaliu performanțele tuturor companiilor partenere de pe bătrânul continent și nu numai.
Star Lubricants – Gold Award for Business Performance
Star Lubricants – Gold Award for Business Performance
Firma clujeană s-a remarcat prin inițiative și programe inovative, astfel încât a fost desemnată câștigătoare în urma unei competiții acerbe în care au intrat peste 20 de companii de renume din sudul Europei.

„Pentru prima dată în ultimii 20 de ani, am intrat în competiție directă cu firme importante din Franța, Italia, Spania, cu tradiție de peste 50 de ani în domeniul lubrifianților. Când discutăm despre longevitatea companiilor private din România facem trimitere la companii care activează pe piață de maxim 27 de ani, 23 de ani în cazul nostru.
Pentru noi este o deosebită onoare să ne fie recunoscute inițiativele, strategia, munca echipei, într-un cadru atât de important. Dorim să îi felicităm cu această ocazie pe premianții locului II – Lubrigrupo, Portugalia, şi, respectiv, III – TTA Lubrifiants, Franța, deoarece ei reprezintă un adevărat model de dezvoltare în acest domeniu” a declarat Silviu Mototolea, CEO Star Lubricants.

În cadrul aceluiași concurs, Star Lubricants a obținut pentru a doua oară consecutiv premiul de argint la categoria “Distributor Industrial Excellence”, distincție acordată pentru derularea unui complex program dedicat industriei de mase plastice.

„Suntem mândri să colaborăm cu unul din șase producători de mase plastice din Romania şi să le putem furniza productivitate sporită echipamentelor” a adăugat Silviu Mototolea.

De asemenea, tot în cadrul acestei ediții a competiției, Star Lubricants a obținut și premiul de argint la categoria “Distributor Motorsport Excellence”. Distincția este o recunoaștere a implicării noastre din ultimii 15 ani în motor sportul românesc, alături de parteneri de renume, precum şi în organizarea a numeroase evenimente și concursuri online și offline pentru iubitorii sporturilor cu motor.

„Am realizat încă de la început că avem onoarea să reprezentăm în România un brand de referință, cu mare greutate în industria motor sportului, sinonim cu performanța – MOBIL 1.
Acest lucru ne-a obligat să creăm continuitate între acțiunile derulate pe plan internațional de către ExxonMobil – performanță în Nascar, Porsche SuperCup şi Formula 1, alături de McLaren sau RedBull Racing – şi cele dezvoltate la nivel național. Ne-am implicat activ in ultimii 15 ani in susținerea sporturilor cu motor din țara noastră, cu precădere în segmentul de raliuri.” a completat Silviu Mototolea.

Alături de toate aceste recunoașteri, Star Lubricants se distinge și prin implicarea activă în comunitatea din care face parte prin numeroase proiecte de responsabilitate socială, sponsorizări și evenimente dedicate copiilor cu nevoi speciale.

Star Lubricants este o companie cu peste 20 ani de experiență în domeniul distribuției de lubrifianți de motor și uleiuri industriale, cu o reputație impecabilă în livrarea de produse de înaltă calitate și cu un grad ridicat de satisfacție a clienților. Activitatea firmei se desfășoară prin intermediul a șapte puncte de lucru proprii cu o capacitate de depozitare de peste două milioane litri lubrifianți. Compania prezintă întreaga gamă de produse Mobil în cadrul unui show-room situat în incinta sediului central de la Cluj-Napoca.

Activând pe o piață a lubrifianților estimată la câteva sute de milioane de euro, Mobil 1 este unul dintre cele mai vândute branduri de lubrifianți din România. Cu o cifră de afaceri de peste 57 de milioane de lei în 2016 si un profit de aproximativ 2.7 milioane de lei, Star Lubricants reprezintă cu mândrie brandul Mobil în România. Compania clujeană comercializează peste 200 de tipuri de produse Mobil cu ajutorul unei echipe formate din circa 60 de persoane.

Cadouri perfecte pentru tinerii casatoriti

Cu totii avem prieteni sau rude care se casatoresc la un moment dat. In astfel de momente, multi dintre noi ne dorim sa le oferim si un cadou. Daca esti in pana de idei, iata cateva sugestii:

• O lenjerie de pat
O idee buna ar fi sa cumperi o lenjerie de pat. Cu siguranta vor avea nevoie, deoarece oricine foloseste lenjerii de pat. Dar, bineinteles ca nu vrei sa cumperi o lenjerie banala, ci vrei ceva de calitate. De pe Asternuturisiprosoape.ro poti cumpara lenjerii de pat bumbac egiptean, lenjerii de pat bumbac satinat si multe alte lenjerii din diverse materiale. Vei gasi pe acest site cu siguranta lenjeria de pat perfecta. Totodata, de aici poti cumpara si pilote, perne, cuverturi si alte produse. Vezi pe site toate detaliile.

• Tacamuri
Tinerii casatoriti au nevoie de o multime de lucruri, printre care si tacamuri. Ele sunt de folos in orice casa si de multe ori parca nu sunt suficiente. Eu cred ca e o idee buna sa oferi un astfel de cadou.

Daca iti permiti financiar si vrei sa faci un cadou mai semnificativ, electrocasnicele sunt ideale. Nu te gandi neaparat la cele mari. Poti cumpara si un aspirator, un cuptor cu microunde, un robot de bucatarie si multe alte electrocasnice de mici dimensiuni.

• Obiecte decorative
Si obiectele decorative pot fi un cadou potrivit, mai ales daca stii cam ce le place celor doi. Sunt o multime de astfel de produse pe care le poti alege. Va fi mai simplu decat crezi.

• Vase de gatit
Vasele de gatit sunt foarte apreciate de catre orice tanara familie, deoarece chiar e nevoie de ele. Poti cumpara oale, tigai si fel si fel de astfel de produse.
Acestea sunt cateva din ideile la care m-am gandit eu. Ideea e sa cumperi ceva ce le va fi util tinerilor casatoriti. Daca esti casatorit/a deja e mai simplu, deoarece ai trecut printr-o astfel de experienta si cam stii ce ti-a prins foarte bine.

Daca ai si tu idei care nu sunt amintite mai sus, lasa-le intr-un comentariu.

Proiect de 41,4 milioane euro din fonduri europene pentru interconectarea comunitatii stiintifice romanesti la cercetarea internationala

Un contract de finanțare în valoare de 41.4 milioane euro din fonduri europene a fost semnat de ministrul delegat pentru Fonduri Europene, doamna Rovana Plumb, împreună cu ministrul Cercetării și Inovării, domnul Lucian Georgescu și domnul Prof. Univ. Dr. Gheorghe Popa, președintele Asociației Universităților, Institutelor de Cercetare Dezvoltare și Bibliotecilor Centrale Universitare din România ANELIS PLUS, prin Programul Operațional Competitivitate (POC).
Scopul proiectului este asigurarea accesului la bazele științifice internaționale și creşterea gradului de implicare al mediului de cercetare românesc în reţelele internaționale de importanţă majoră pentru dezvoltarea ştiinţei şi tehnologiei. În același timp, acest proiect va contribui la dezvoltarea infrastructurii informaționale corespunzătoare pentru sprijinirea proiectelor complexe de cercetare. Totodată, ANELIS PLUS 2020 răspunde obiectivului specific de creştere a participării româneşti în cercetarea europeană, facilitând legăturile cu structurile din mediul internațional.

“Dezvoltarea cercetării și accesul la cunoaștere este esențial pentru orice națiune puternică. Este prima data după 1977 când, pentru comunitatea academică din România, se creează conectarea la bazele de date internaționale. Doar în acest fel cercetătorii români au acces, în timp real, la literatura de specialitate. Îi mulțumesc domnului profesor Popa pentru efortul de a uni comunitatea academică în jurul acestui proiect atât de relevant pentru țara noastră”, a declarat ministrul Rovana Plumb.

“Mă bucură foarte mult faptul că am reușit împreună semnarea acestui proiect prioritar destinat creşterii capacităţii de cercetare ştiinţifică a sistemului CDI din România, care va asigura interconectarea comunităţii ştiinţifice la activitatea de cercetare ştiinţifică internaţională. Vorbim despre un proiect unic la nivel naţional, care va permite accesul la rezultatele cercetărilor ştiinţifice publicate în fluxurile principale pentru organizaţiile de cercetare. El reprezintă un suport în susţinerea cercetărilor care îşi propun obţinerea de rezultate ştiinţifice de înalt nivel. Vreau să le mulțumesc doamnei ministru Rovana Plumb și domnului profesor universitar Gheorghe Popa pentru implicarea totală în reușita acestui proiect”, a declarat ministrul Lucian Georgescu.

Despre proiect:

Proiectul Acces național electronic la literatura științifică pentru susținerea sistemului de cercetare și educație din România – ANELIS PLUS 2020 este finanțat prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020, Axa prioritară 1: Cercetare, dezvoltare tehnologică şi inovare (CDI) în sprijinul competitivităţii economice şi dezvoltării afacerilor, acţiunea 1.1.2: Dezvoltarea unor reţele de centre CD, coordonate la nivel naţional şi racordate la reţele europene şi internaţionale de profil și asigurarea accesului cercetătorilor la publicaţii ştiinţifice şi baze de date europene si internaţionale.

Despre Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020

Programul Operațional Competitivitate (POC) susține investiții menite să răspundă nevoilor și provocărilor legate de nivelul redus al competitivității economice, în special în ceea ce privește sprijinul insuficient pentru cercetare, dezvoltare și inovare (CDI) și infrastructura subdezvoltată de TIC și, implicit, servicii slab dezvoltate.