Accace celebrează 10 ani de activitate în septembrie 2016

Bucureşti, 15 septembrie 2016 – Accace celebrează 10 ani de activitate în septembrie 2016. De-a lungul primului său deceniu pe piață, Accace a reușit să se claseze printre companiile de outsourcing şi consultanță de top din regiune.
Date şi cifre
Date şi cifre
Aș dori să vă mulțumesc și să vă asigur că 10 ani de acum înainte vom sta în continuare alături de voi și nu ne vom opri să lucrăm din greu pentru a aduce valoare comunității noastre, atât la nivel personal, cât şi la nivel de business.
Jiří Majer, CEO Accace

Înfiinţată în urmă cu 10 ani, Accace a făcut promisiunea de a aduce inovație și servicii pe deplin digitalizate în mediul conservator al externalizării și consultanței în afaceri. În prezent, corporațiile internaționale apelează la Accace cu încredere, căutând un partener pe deplin dedicat pentru a le îmbunătăți deciziile strategice.

Evoluţie

După ce a stabilit prima sucursală în Slovacia, Accace a reuşit să intre şi în regiunea ECE și să integreze cu succes sucursale în alte 5 țări, în mai puțin de 3 ani: Republica Cehă, România, Ungaria, Polonia și Ucraina.

Onorând angajamentul său față de furnizarea inovației și a serviciilor de calitate, Accace a considerat că este important să se extindă în afara regiunii CEE și, în 2013, compania a deschis primul business în Germania. Mai mult, Accace a creat de atunci o rețea europeană de parteneri care pot ajuta clienții săi să implementeze cu succes aceleași procese oriunde operează. Ca o consecință, în 2016, 98% dintre clienți susțin că vor contacta din nou compania şi că ar recomanda Accace şi altor firme.

Astăzi, Accace oferă servicii clienților săi în peste 20 de țări, prin intermediul celor 7 sucursale proprii și al unei rețele europene de parteneri.

Accace dedică succesul său clienţilor şi angajaţilor de încredere

“Accace mi-a depășit așteptările în primii 10 ani. Acest punct de referinţă important şi succesul pe care l-am atins în primii ani alimentează ambiția noastră de a extinde și de a aduce compania la nivel global în următorii 10 ani. Metodele noastre nu sunt întotdeauna convenționale pentru externalizare și consultanţă în afaceri, dar s-au dovedit a fi calea potrivită în această eră a digitalizării și a automatizării proceselor.” -Jiří Majer, CEO Accace.

Mai mult decât atât, Accace nu ar fi compania care este astăzi dacă nu ar fi existat clienții și angajații săi dedicați și inovatori. Datorită angajaţilor săi atât de open-minded, care nu se tem să facă și să schimbe regulile atunci când este necesar sau să acţioneze în calitate de antreprenori și să ia decizii într-o industrie mereu plină de provocări, Accace şi-a atins scopul final: acela de a inova și de a crește calitatea serviciile oferite și viața angajaților săi.

“Am reușit să creăm o comunitate mare de clienți și angajați datorită strategiei noastre de a fi loiali și dedicaţi lor. Nu i-am dezamăgit în timpul perioadei de criză financiară sau în timpul oricărei alte crize personale sau de afaceri, iar ei au stat alături de noi în timpul propriilor noastre vremuri dificile.” – Jiří Majer, CEO Accace.

Potrivit lui Jiří, astăzi este crucial pentru toate companiile să reacționeze în mod flexibil la noile provocări de pe piață și să le transforme în oportunități. Accace este condusă de efortul de a crește eficiența serviciilor sale. Spre deosebire de companiile convenţionale de outsourcing, Accace dezvoltă, de asemenea, propriile soluții IT unice, asigurându-se că firma și clienții săi gestionează, în mod eficient, toate procesele lor interne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *